Sexy Hana Svobodová

Hana Svobodová je první Českou Vicemiss z roku 2008. V současné době se nejvíce proslavila díky vztahu se známým českým moderátorem – Leošem Marešem. Přečtěte si o této sexy krásce více informací.

Modelka Hana Svobodová při svém reklamním focení

Ze života Hany Svobodové

Hana Svobodová se narodila 30. července 1988 v Zadním Zhořci na Vysočině. Vystudovala Vysokou školu aplikovaného práva. Mezi její zájmy patří kino, tanec, poslech hudby a snowboarding. Tato 179 centimetrů vysoká kráska se pyšní mírami 89-64-91, uhrančivýma hnědýma očima a dlouhými hnědými vlasy.

Sexy Gemma Arterton

Sexy Billie Piper

Sexy Elisha Cuthbert

Sexy Blake Lively

Česká Miss ji otevřela bránu do světa modelingu

Dveře do světa modelingu Haně otevřela účast v soutěži Česká Miss 2008, kde se umístila na druhém místě a získala tak titul První Česká vicemiss. Téhož roku se na prestižní ekologicky orientované soutěži Miss Earth 2008 ve filipínském turistickém centru Pampagna dostala do TOP 16. Ukázala tak své přednosti a zvítězila nad dalšími 69 soupeřkami.

Nějakou dobu se věnovala modelingu, poté kariéru modelky na čas ukončila a věnovala se své rodině a škole. Nyní hlásí návrat na přehlídková mola. Po skončení kariéry modelky by chtěla mít nějakou dobrou práci a jako každá žena také spokojenou a šťastnou rodinu. Bude tím šťastným Leoš Mareš a nebo někdo jiný?

Ze soukromí této sexy krásky

Pokud máte o tuto sexy krásku zájem, tak máte smůlu. Ta je v současné době partnerkou našeho nejznámějšího moderátora - Leoše Mareše. Pár se oficiálně představil na Mezinárodním filmovém festivalu konaném v Karlových Varech. V minulosti byla Hana přítelkyní movitého podnikatele - Radka Exnera.

Pokochejte se krásou sexy Hany Svobodové v naší bohaté fotogalerii, kterou naleznete pod článkem.

Sexy Lucie Kachtíková

Sexy Kesha Sebert alias Ke$ha

Sexy Ellen Pompeo

Sexy Tatiana Pauhofová

Sexy Markéta Plánková

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

První sexy fotky Vanessy Hudgens!
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies