Sexy Billie Piper

Billie Piper je známou anglickou zpěvačkou a také herečkou, kterou nejvíce proslavila role v nekonečném seriálu Doctor Who. Jako zpěvačka vydala doposud tři alba, která slavila úspěch nejen v Anglii, ale také v Evropě a na Novém Zélandu.

Billie Piper

Ze života Billie Piper

Billie Piper (vlastním jménem Lianne Paul Piper) se narodila 22. září 1982 ve Swindonu v Anglii. Od dětství se účastnila různých filmových a televizních konkurzů. Jako třináctiletá se například mihnula v mini roli ve slavném americkém muzikálu Evita. Vystudovala divadelní školu Silvie Youngové.

Počátky hvězdné kariéry

Billie Piper započala svou kariéru v roce 1990, kdy začala zpívat. Již ve svých 15-ti letech prorazila do světa showbyznysu jako talentovaná zpěvačka. Během jednoho roku vydala čtyři singly, které se umístily na předních pozicích v národní hitparádě.V roce 1999 vydala své první album s názvem Honey to the B, v roce 2000 následovalo album Walk of Life. Poslední album The Best of Billie vyšlo v roce 2005. Její písně se proslavili nejen v Anglii, ale také v Evropě a na Novém Zélandu.

Pro zajímavost:

Tato sexy kráska nazpívala úvodní píseň k dětskému filmu Pokemon. Píseň se jmenovala "Makin 'My Way (Any Way That I Can)".

Po delší přestávce se Billie Piper rozhodla ukončit svou popovou kariéru. V roce 2003 se vrátila se ke svému původnímu cíli - stát se herečkou. Její nejznámější role je Rose Tylerová v televizním seriálu Doctor Who (díky role v seriálu získala několik prestižních ocenění a zároveň obrovskou přízeň diváků). Objevila se také ve filmech The Leading Man, Evita, Calcium Kid (zde hrála s Orlando Boomem), The Big Fat Quiz of the Zdar, V pasti přízraků (Spirit Trap), Mnoho povyku pro nic (Much Ado About Nothing), Episode dated 18 November, Mansfield Park, Things to Do Before You're 30, Party in the Park 2000, Shadow in the North, Tajný deník Call Girl nebo v The Big Fat Quiz of the Year. Od roku 2007 se objevuje i na anglických divadelních scénách.

Ze soukromí této sexy krásky

Pánové, pokud máte o tuto sexy krásku zájem, tak máte smůlu. Billie je podruhé vdaná a má syna Winstona. Hold, v tomto případě máte smůlu.

Pokochejte se krásou Billie Piper v naší bohaté fotogalerii, kterou naleznete pod článkem.

Přečtěte si také o dalších sexy celebritách

Michaela Salačová - sexy DJka

Sexy Ivana Macháčková - Gottová

Sexy Markéta Jakšlová alias Verona

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 1 Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

SOUTĚŽ o parfém Calvin Klein ENCOUNTER
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies