Sexy Lucie Kachtíková

Lucie Kachtíková je rodačkou z Prahy. Proslavila se zejména v zahraničí, kde předváděla modely od předních světových návrhářů. Zúčastnila se soutěže krásy Miss ČR, objevila se v pánském časopise Playboy a zahrála si v komedii Eurotrip. Přečtěte si o této sexy krásce více informací.

Lucie Kachtíková

Ze života Lucie Kachtíkové

Lucie Kachtíková se narodila 12. března 1978 v Praze. Vystudovala Obchodní akademii v Praze. Modelingu se začala věnovat až po vystudování střední školy. V současné době se věnuje kromě rodiny a práce také charitě. Mezi její záliby patří domácí mazlíčci (tři psi a dva papoušci), vaření, cestování, četba a zábava s kamarády.

Počátky hvězdné kariéry

Lucie se po vystudování střední školy rozhodla, že se proslaví ve světě modelingu. Proto se rozhodla odjet do zahraničí, kde měla velké šance na úspěch. Zpočátku bydlela v Paříži a Ženevě. Následoval New York, Miami, Athény a Monte Carlo. Jejím snem bylo předvádění luxusních modelů v showroomech, focení reklamy a katalogů. Sen se jí také vyplnil.

Předváděla modely od Donny Karan, Kenzo, Yves Saint Laurent, Gucci atd. V New Yorku byla hvězdou autorské módní přehlídky Josefa Klíra. V České republice byla hvězdou mnoha módních přehlídek, z těch prestižnějších např. Roberto Cavalli a Valentino, Onara, Next atd.

V roce 2009 se stala na dva roky oficiální tváří luxusního pražského obchodu Vici Fashion, který prodává oblečení od předních zahraničních značek. V roce 2010 se stala tváří luxusních kuchyňských elektrospotřebičů značky Concept. Stala se také tváří sítě kadeřnických studií Bomton.

Účast v Miss ČR a titul Miss Silueta

V roce 2002 se Lucie přihlásila se do soutěže Miss ČR. V semifinálových kolech získala titul a korunku Miss Východní Čechy. Ve finále se umístila na krásném čtvrtém místě. Zároveň se stala druhou nejoblíbenější Miss v diváckém hlasování a získala titul Miss Silueta určený pro dívku s nejkrásnější postavou.

Lucie Kachlíková v časopise Playboy a kalendáři Casina Banco

Tak jako mnoho českých a zahraničních celebrit, také Lucie se objevila v pánském magazínu Playboy. Sexy fotografie Lucie naleznete v naší fotogalerii, která je umístěna pod článkem. Lucie se objevila také v kalendáři Casina Banco, pro který jí vyfotografoval slavný fotograf Jakub Ludvík.

Pro zajímavost:

V roce 2004 dostala Lucie menší roli v americké komedii Eurotrip z produkce studia Dream Works.

Ze soukromí této sexy krásky

Pánové, pokud máte o Lucii zájem, tak máte smůlu. Tato sexy kráska žije se svým přítelem Martinem Jarošem v Praze. V roce 2008 se jim narodila dcera Sofie.

Sexy...

Sexy Ellen Pompeo

Sexy Billie Piper

Sexy Tatiana Pauhofová

Sexy Markéta Plánková

Sexy Charlize Theron

Sexy Stacy Ferguson alias Fergie

Sexy Phoebe Tonkin

Sexy Tarja Turunen

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Megan Fox: promenáda v plavkách i bez
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies