Sexy Elisha Cuthbert

Tato sexy herečka se proslavila zejména díky televiznímu seriálu 24 hodin, který jsme mohli sledovat i na našich televizních obrazovkách. Její tvář se pravidelně objevuje v prestižních společenských časopisech, kde je řazena mezi nejkrásnější a nejatraktivnější celebrity světa.

Sexy Elisha Cuthbert

Ze života této sexy krásky

Elisha Cuthbert (celým jménem Elisha Ann Cuthbert) se narodila 30. listopadu 1982 v Calgary v Kanadě. Dětství strávila ve Vancouveru. Její otec se jmenuje Jonathan, matka Lee-Ann. Má dva mladší sourozence - bratra Kevina a sestru Patricii. Střední školu absolvovala v Montrealu. Mezi její záliby patří lyžování, kreslení, fotografování a hokej.

Sexy Blake Lively

Sexy Lucie Kachtíková

Sexy Kesha Sebert alias Ke$ha

Počátky hvězdné kariéry

Coby herečku jsme mohli Elishu vidět již v sedmi letech, kdy si zahrála v seriálu Bojíte se tmy? a moderovala pořad Populární mechanika pro děti (byla nominována na Oskara). V té době se začala prosazovat také ve světě modelingu. Ve filmu poprvé hrála v roce 2001, jednalo se televizní příběh Lucky Girl (ve filmu Lucky Girl ztvárnila šestnáctiletou studentku, která se stane závislá na hazardu a musí se svou závislostí bojovat i když se celý okolní svět hroutí). Za tento výkon získala cenu Gemini.

Elisha se mimo jiné ve filmech Sexbomba od vedle, Mládí v trapu, Láska nebeská, Time at the Top, Kouzelný výtah, Maximální turbulence, Hodina duchů, Jednorožec Nico, Mail to the Chief, Airspeed a Believe a mnoha dalších. Prosadila se v úspěšném americkém seriálu studia Fox s názvem 24 hodin, kde ztvárnila dceru Kiefera Sutherlanda (za roli získala v roce 2005 nominaci na cenu SAG za nejlepší výkon v televizním dramatu). Seriál získal 8 cen Emmy a Zlatý glóbus. Nedávno Elisha získala hlavní ženskou roli v komediálním seriálu od ABC s názvem Happy Endings. V současné době dokončuje drama Ny-Lon a propůjčuje svůj hlas kočce Cleo v animovaném příběhu Cat Tale.

Sexy Elisha a časopis Maxim

Její tvář se čím dál častěji objevuje v prestižních společenských časopisech, kde je řazena mezi nejkrásnější a nejatraktivnější celebrity. Elisha se umístila hned několikrát do TOP 100 nejvíce sexy žen světa dle časopisu Maxim. V roce 2003 se stala Elisha nejpůvabnější TV hvězdou roku, téhož roku se zároveň také umístila na 9.místě v TOP 100 nejkrásnějších žen světa.

Ze soukromí této sexy krásky

Jelikož si Elisha chrání své soukromí, je poměrně těžké zjistit, zda-li v jejím životě nyní je a nebo není nějaký muž. Dá se ovšem předpokládat, že taková sexy kočka sama určitě nebude. A pokud přeci jen ano, bude mít na každém prstě minimálně deset nápadníků. Elisha nedávno ukončila vztah s hokejový útočníkem Seanem Averym (New York Rangers).

Michaela Salačová - sexy DJka

Sexy Ivana Macháčková - Gottová

Sexy Markéta Jakšlová alias Verona

Sexy Billie Piper

Sexy Markéta Plánková

Sexy Stacy Ferguson alias Fergie

Sexy Tarja Turunen

Pokochejte se krásou sexy Elishy Cuthbert v naší galerii, kterou naleznete pod článkem.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

První sexy fotky Vanessy Hudgens!
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies