Sexy Ellen Pompeo

Ellen Pompeo je rodačka z Massachusetts, která se proslavila zejména díky seriálu Chirurgové. Tento seriál se stal velkým hitem i za hranicemi USA a sklízí dodnes řadu ocenění. Přečtěte si o této sexy krásce více informací.

Ellen Pompeo

Ze života Ellen Pompeo

Ellen Pompeo (celým jménem Ellen Kathleen Pompeo) se narodila 10.listopadu 1969 v Everest (Massachusetts, USA). Dětství strávila společně se svými pěti sourozenci a rodiči v New Yorku. Matka jí zemřela, když byli Ellen 4 roky. V dospělosti se přestěhovala do Miami, kde se uchytila jako barmanka. Cesty osudu ji ovšem zavedly na filmová plátna a z Ellen se tak stala oblíbenou herečkou.

Počátky hvězdné kariéry

Ellen Pompeo započala svou hereckou kariéru v roce 1996, kdy se objevila v několika reklamách a menších televizních projektech (díky svému bývalému partnerovi, fotografovi Andrewa Rosenthala). Zlomový byl pro ní rok 2001, kdy se rozhodla přestěhovat do Los Angeles, aby si zahrála jednu z vedlejších rolí v dramatu Půlnoční míle (režie Brad Silberling).V dramatu si zahrála po boku takových hvězd, jako je Dustin Hoffman, Jake Gyllenhaal a nebo Susan Sarandon. Postupně následovaly role větší.

Vidět jsme ji mohli ve filmech Daredevil, Věčný svit neposkvrněné mysli (pouze ve speciální dvoudiskové DVD edici, která je v České republice nedostupná), Chyt mě, když to dokážeš, Mládí v trapu, Umění loupit, Zábavný společník, Brzy to přijde a mnoha dalších. Hostovala i v několika seriálech, mezi nejznámější patří Přátelé a Zákon a pořádek. Největší slávu ovšem Ellen přinesl seriál Chirurgové, kde ztvárnila roli začínající medičky, Dr. Meredith Greyové. Ta se musí potýkat nejen s každodenním pracovním nátlakem, ale rovněž s osobními milostnými problémy.

Pro zajímavost:

Ellen získala za každou epizodu seriálu Chirurgové honorář ve výši 250 000 dolarů (v přepočtu něco okolo 4 miliónů korun). Za roli v tomto seriálu byla nominována na cenu Zlatý glóbus.

Ellen Pompeo v pánském časopise Playboy

Tak jako mnoho známých českých i zahraničních celebrit, tak se také Ellen objevila v celosvětově uznávaném pánském magazínu Playboy. Pokud by ovšem někdo čekal, že se na nich Ellen objeví nahá, nemýlil by se, ovšem všechny podstatné detaily jsou pečlivě skryty.

Ze soukromí této sexy krásky

Ellen Pompeo žila několik let s módním fotografem Andrewem Rosenthalem, se kterým se v roce 2003 rozešla. Od 9. listopadu 2007 je vdaná za hudebního producenta Chrise Iveryho. V roce 2009 se páru narodila dcera jménem Stella Luna Pompeo Ivery.

Pokochejte se krásou sexy Ellen Pompeo v naší bohaté fotogalerii, kterou naleznete pod článkem.

Přečtěte si také o dalších sexy celebritách

Michaela Salačová - sexy DJka

Sexy Ivana Macháčková - Gottová

Sexy Markéta Jakšlová alias Verona

Sexy Billie Piper

Sexy Markéta Plánková

Sexy Stacy Ferguson alias Fergie

Sexy Tarja Turunen

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 1 Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

Procesory budoucnosti
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies