Sexy Blake Lively

Blake Lively je kalifornskou rodačkou, kterou nejvíce proslavila role ve filmu Sesterstvo putovních kalhot a také role v seriálu Super drbna. Přečtěte si o této sexy krásce více informací a pokochejte se její krásou v naší bohaté fotogalerii.

Blake Lively

Ze života Blake Lively

Tato sexy kráska, která se celým jménem jmenuje Blake Christina Lively, se narodila 25.srpna 1987 v Tarzaně v Kalifornii. Její otec Ernie Lively je režisér a herec, matka Elaine Lively je talentovanou manažerkou. Všichni její sourozenci, tedy bratři Eric (Butterfly Effect 2) a Jason (Brainstorm), sestry Robyn (Santa kdo?) a Lori (Biohazard) měli filmové ambice. Bylo tedy zřejmé, že i nejmladší člen rodiny, tedy Blake, půjde v jejich stopách.

Ve svých jedenácti letech si zahrála poprvé ve filmu, který shodou okolností režíroval její otec. Poté následovala delší pauza, ve které se soustředila zejména na studium. Po studijní pauze se Blake opět naplno pustila do herectví. V současné době žije v Los Angeles, kde pracuje na novém filmu Green Lantern.

Pro zajímavost:

Blake byla na střední škole předsedkyní třídy, roztleskávačkou a členkou pěveckého sboru, se kterým soutěžila na prestižních národních šampionátech.

Sexy Lucie Kachtíková

Sexy Kesha Sebert alias Ke$ha

Sexy Ellen Pompeo

Počátky hvězdné herecké kariéry

Blake coby herečku jsme mohli poprvé vidět ve filmu Sandman (režie: Ernie Lively). Objevila se také v dalších filmech, například ve filmu Elvis a Anabelle, thrilleru Simon říká, v komediích Bezva vejška a New Yorku, miluji Tě, v seriálu Super drbna a nebo ve filmech Soukromé životy Pippy Lee a Město. Nejvíce jí ovšem proslavila role nespoutané Bridget, kterou ztvárnila v komedii Sesterstvo putovních kalhot (zahrála si zde po boku vlastního otce, který ztvárnil roli Franze Vreelanda, Bridgetina otce). Objevila se také v pokračování této slavné komedie, Sesterstvo putovních kalhot 2.

Všestranně nadaná Blake - herečka, zpěvačka i modelka

Kromě herectví, zpěvu a sportu se Blake věnuje příležitostně také fotomodelingu. Objevila se na titulních stránkách již mnoha známých časopisů určených nejen pro ženy, ale také pro muže. A není se čemu divit. Tato sexy 178 centimetrů vysoká kráska se může pochlubit dokonalými křivkami, krásnými blond vlasy a uhrančivýma zelenýma očima.

Sexy Billie Piper

Sexy Tatiana Pauhofová

Sexy Markéta Plánková

Ze soukromí této sexy krásky

Pánové, pokud máte o tuto sexy krásku zájem, tak máte smůlu. Ta je v současné době šťastně zamilovaná do svého přítele. Jelikož si své soukromí střeží, nepodařilo se nám zjistit jeho jméno. Blake přejeme, ať ji vztah vydrží. My se můžeme alespoň utěšit pohledem na její sexy tělo, které si můžeme prohlédnout ve fotogalerii umístěné pod článkem.

Vnadná Gemma Atkinson

Michaela Salačová - sexy DJka

Sexy Ivana Macháčková - Gottová

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Jiří Grossman, král českého humoru
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies