Klávesnice ze silikonu - nový trend?

Zajímavé řešení, nejen pro nepořádné muže. Už se nemusíte bát rozlitého piva ve vaší klávesnici, tahle vydrží opravdu téměř všechno. Možná je to také dobrý dárek na Vánoce. Co myslíte?
Fotografie černé silikonové klávesnice

Zázrak a technika jdou ruku v ruce

Nová tichá silikonová klávesnice je vyrobena z vysoce kvalitního silikonového prodyšného materiálu. Klávesnice je ve své podstatě téměř nezničitelná. Je ohebná, pružná a dokonce jí ani nevadí, když ji srolujete do ruličky, aby mohla být snadněji přenášena.

 

Přesto se ale najde způsob, jak ji poškodit... Pokud ji budete v ohybu ještě navíc lámat, nebo na ni ve srolovaném stavu položíte nějakou těžkou věc a ponecháte ji tam delší dobu, může se stát, že se vodivé vrstvy v klávesnici poškodí a ona pak nebude správně fungovat.

Moderní klávesnice nikdy nebude špinavá

Klávesnice je velmi hygienická, odolná proti prachu, veškeré špíně a samozřejmě také vůči rozlitým tekutinám. Měkký silikon, ze kterého je klávesnice vyrobena, umožňuje snadné omývání vodou. Psaní na takové klávesnici je vysoce komfortní záležitostí, protože je tichá, dobře a rychle se na ní píše. Klávesnice je ideální pro lidi, kteří používají notebook, jelikož má stejně jako notebooková klávesnice malý zdvih kláves.

Váš počítač není překážkou

Stejně jako klasické plastové klávesnice fungují i tyhle se standardním softwarem, který je součástí všech Windows. Nepotřebujete tedy žádné speciální ovladače. Stačí ji pouze připojit a psát, není nic jednoduššího. S počítačem můžete klávesnici propojit přes USB, nebo přes PS2 port.

Styl je pro někoho důležitý, ale za jakou cenu?

Cena těchto klávesnic se pohybuje od 300 do 2000 korun. Záleží nejen na výrobci, ale také na tom, jestli je klávesnice navíc podsvícená a nebo má jiné přídavné funkce.

Další zajímavé články z rubriky PC a hry

PC nebo notebook

Paměťové karty do mobilních telefonů

Kvalitní poslech MP3 - jaké sluchátka jsou ty nej?

Historie mobilních telefonů

Jak si vybrat počítačovou skříň

Travian – nejlepší on-line hra současnosti?

Revoluční novinka - hry ovládané myšlenkami!

Hry pro PC versus hry pro konzole

Žhavé novinky v oblasti her – na co se můžeme těšit?

Hry – největší propadáky



Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Ty nejlepší gadgety pro správné chlapy
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies