Hry pro PC versus hry pro konzole

Hráči počítačových her budou zásadně proti hrám na konzole a naopak to bude jistě platit dvojnásob. Jedna věc je však jistá. Konzole nabízí to, co klasické PC zřejmě nikdy nenabídne.

Snímek zachycující ženu ležící u notebooku

Svět – konzole jsou stále žádanější na světovém trhu

Dnes už se asi nenajde člověk, který by nevěděl, co to vlastně ta konzole je. I přesto si o nich řekneme něco víc, jelikož konzole jsou určeny hlavně mladým lidem a pro vás ostatní tu máme malou recenzi.

 

Konzole je elektronické zařízení, které je vyrobeno hlavně proto, aby se na něm hrály hry. Dnes už není hraní her to jediné, co konzole zvládnou. Výrobci je stále více přibližují klasickému PC a to hlavně tím, že se můžete připojit na internet a vaši oblíbenou pařbu si můžete zahrát se svými přáteli i online. Další plus pro konzole je přehrávání DVD filmů. Konzole nemá vlastní monitor. Připojuje se na běžnou televizi.

PC versus konzole – nesrovnatelný výkon

Základem brutálního grafického výkonu v konzoli PS sedmé generace je procesor Cell. Tento procesor je osazen osmi 64 – bitovými čipy. Jeden čip obsahuje 234 milionů tranzistorů. O krásnou grafiku se stará grafická karta NVIDIA RSX, která je taktovaná na 550 MHz a má 256 MB.

 

Tento výkonný sytém sebou přinesl ohromný potenciál pro vývoj nových realistických her. Z počítače nikdy nedostanete takový výkon a tak krásné efekty, jako z konzole za cenu, za kterou se konzole prodávají.

Online hry – dnes už i na konzolích realita

Dříve něco nemyslitelného, ale dnes zcela běžná věc. Konzole nabízí to samé, co PC...Dokonce počítač v mnohém předčí. Hry na konzole jsou prostě nádherné, co se týče grafiky a hratelnost je taky na velice vysoké úrovni. Plus pro hry na konzoli je také to, že se zobrazují na televizi. Kombinace konzole a HDTV je jednoznačně famózní.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Megan Fox: promenáda v plavkách i bez
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies