Travian – nejlepší on-line hra současnosti?

Svět her má nový fenomén – Travian. Této on-line hře propadly tisíce lidí celého světa. Je jen na vás, zda budete stavět vesnice, bezstarostně obchodovat nebo bojovat s ostatními národy. V Travinu si tvoříte svůj herní život sami!

Fotografie zachycující počítačovou hru Travian

Travian – okamžitě dostupná on-line hra

Travian je velmi populární on-line hra, pro kterou potřebujete pouze obyčejný webový prohlížeč. Není třeba stahovat žádná data, stačí se jen přihlásit, přečíst si pravidla a hrát. Českou verzi on-line hry Travian si může zahrát na stránkách www.travian.cz.

Jak se hraje Travian – pravidla hry

V této hře z období středověku hrajete spolu s tisíci dalšími hráči z celého světa. Začínáte jako náčelník malé vesnice a snažíte se dovést obyvatele ke bohatství a vítězství. Vesnice má zpočátku jen dva obyvatele a jednu budovu. Za určitý čas musíte postavit budovu, farmu, sestavit armádu apod. Zároveň se staráte o produkci železa, obilí, hlíny a dřeva. To vše je třeba pro přežití lidu. Je ale jen na vás, jestli budete opravdu poctivě pracovat a obchodovat nebo se raději dáte na cestu loupení a útoků.

Travian je hra o společenství

Můžete si vybrat, zda chcete hrát za Galy, Germány nebo Římany – každý národ je jiný, každý má své plus a mínus – tímto si určíte, jaký styl hry budete hrát. Výhodné je připojit se k jinému sdružení hráčů – k tzv. alianci. Budete komunikovat s ostatními, společně plánovat bitvy, plánovat strategické útoky, přebírat vesnice jiných hráčů atd.

 

V Travianu jde především o společenství – jako samostatný hráč nemáte moc velké šance. Přestože se ale třeba umístíte na spodních příčkách, můžete rychle předběhnout všechny ostatní – zvláště, pokud nejvíce úsilí vrážíte do výcviku vojska. Pokud nechcete vyhrát, ale jen hrát, můžete bezstarostně obchodovat se svými sousedy nebo si stavět své domy a políčka.

Proč Travian?

Travian je hra pro všechny věkové kategorie. Jak už bylo zmíněno, jde v ní především o jednotu a bratrství – pokud si lidé v alianci vzájemně pomáhají, mohou dojít k vítězství. Bohužel se ale mezi vámi může objevit i zrádce, který tajně pracuje pro jinou alianci – je jakýmsi špehem, který může způsobit pád celé vaší skupiny, stejně jako se dělo kdysi ve středověku.

 

Ještě jednu výhodu má tato hra - můžete ji hrát celé měsíce aniž by vás omrzela. Je jen na vás, co budete dělat – a tudíž se každý den můžete těšit na něco nového. Herní věk se pohybuje okolo jednoho roku.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Megan Fox: promenáda v plavkách i bez
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies