Žhavé novinky v oblasti her – na co se můžeme těšit?

Na co se můžeme těšit v oblasti PC her? V brzké době vyjde například nová FIFA s vylepšenou grafikou, GTA IV nebo třeba Diablo 3, které se však s příliš kladným ohlasem nesetkává...

Fotografie s detailem na černozelenou klávesnici

Počítačové hry - Diablo 3

Novinka od Blizzard Diablo 3 ještě ani nevyšla a už jí začínají potíže. Po zhlédnutí ukázky je totiž patrné, že mezi druhým a třetím dílem k žádnému rozdílu, co se týče grafiky nedošlo. Ze strany fanoušků se dokonce zvedla vlna nevole a řešení pojali po svém.

 

Přišli za vývojáři s peticí a vlasními návrhy grafiky k Diablu 3. Nutno podotknout, že většina screenshotů od fanoušků vypadala o mnoho lépe, než u současné verze. Navíc má být třetí díl údajně ochuzen o postavu Nekromancera - prý ho nejde víc vylepšit.

GTA IV vyjde na PC

Veleúspěšné Grand Theft Auto IV, kterého se celosvětově na konzolích prodalo zatím 8,5 milionu, se dočká verze pro PC. V Evropě by měla vyjít koncem listopadu a zájem se očekává opět obrovský. Autoři hry ze Studio Rockstar Games například vylepšili možnosti multiplayeru. U GTA IV se také čeká grafika skutečně na vysoké úrovni. Pro všechny příznivce této propracované hry se nabízí obrovské množství hodin strávených u počítače.

Nová FIFA s vylepšenou grafikou

První obrázky verze letošního fotbalu FIFA ukazují, že to autoři s prohlášením o přepracované grafice myslí opravdu vážně. Již dlouhou dobu si hráči stěžují na slabší grafiku, kdežto next-generation konzole mají mnohem lepší zpracování.

 

Kromě aktualizace všech týmů a jmen se oproti loňsku ovšem vylepší prakticky pouze grafika. Počítač bežného uživatele by prý podle vývojářu z EA ještě více vylepšenou umělou inteligenci neutáhl. I tak se však jedná o pokrok a nová FIFA bude určitě stát za to.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Driftováni aneb k cíli zásadně šejdrem
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies