Tereza Pergnerová – vzestup a pád

Každý ji zná, někteří ji obdivují, jiní zatracují. My jsme si na ni udělali vlastní názor a to samé doporučujeme i vám. Pojďte se s námi podívat, jak šel čas s Terezou Pergnerovou a jejím životem.
Moderátorka Tereza Pergnerová při moderování pořadu Vyvolení

Mezi celebrity pro Terezu nevedla jednoduchá cesta

Tereza Pergnerová se narodila v Praze 25.6.1974 ve znamení raka. Narodila se v rodině herečky Jany Pergnerové a známého textaře Eduarda Pergnera (Boris Janíček). Starší bratr, kterého Tereza má, je také velice talentovaný. Pokusila se studovat konzervatoř, která však byla nad její síly a nedotáhla ji do zdárného konce.

 

V roce 1994 rozjela na televizi Nova hudebně zábavný pořad pod názvem ESO. Její osobitý styl moderování se zalíbil většině českých teenagerů. U tohoto pořadu vydržela do roku 1999, kde začala její další životní etapa.

I sexy ženy mohou spadnout na dno...

Zcela vyčerpaná se musela moderování Esa vzdát. Důvod byl jednoduchý, ale o to závažnější. Tereza se stala závislou na tvrdých drogách, jako je pervitin a později dokonce heroin. V roce 2000 sice porodila syna, ale v té době byla ještě stále závislá na drogách.

 

V nejhorších životních zkouškách jí byli oporou hlavně její rodiče, i když otec v roce 2001 umírá, pro Terezu špatné roky zdaleka nekončí. Na léčbu se Tereza přihlásila až po čtyřech letech na drogách. Několikrát se pokusila o detox, ale několikrát jí to také nevyšlo.

Tereza Pergnerová – z nejhoršího je venku

Každý si však zaslouží další šanci a pro Terezu přišla v podobě moderování velice úspěšné reality show Vyvolení v roce 2005 a druhého pokračování Vyvolení 2 v roce 2006. Těmito pořady se opět zviditelnila a její popularita začala zase stoupat. Bylo to pro ni opravdu šťastné období i proto, že jí soud vrátil do péče milovaného syna.

Další zajímavé informace o sexy celebritách:

Carmen Electra versus Pamela Anderson

Nejvíce sexy češky - top 10

Kelly Clarkson - nadějná hvězda Ameriky

Velmi vnadná Andrea Vránová - Kloboučková...

Lucie Borhyová a její ňadra

Laďka Něrgešová je posedlá sexem

Michaela Ochotská a fotky pro Playboy

Sexy kalendář Agáty Hanychové

Krásná a sexy Elisha Cuthbert

Krásná ošklivka Katka

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.5 Počet: 2 Nejlepší: 5 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

Driftováni aneb k cíli zásadně šejdrem
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies