Carmen Electra versus Pamela Anderson

Každý muž je zná. Krásné ženy, které ohromily svět. Jmenují se Carmen Electra a Pamela Anderson. Nemůžete si vybrat? Ukážeme vám co muže na těchto sexy kráskách přitahuje ze všeho nejvíc.

Herečka Carmen Elektra na fotografii v plavkách

Sexy modelka a herečka Carmen Electra

Carmen Electra, vlastním jménem Tara Leigh Patrick, se narodila 20. dubna 1972 v USA. Letos tedy oslavila své 36. narozeniny. Má ovšem postavu, kterou jí můžou závidět i o mnoho let mladší ženy. Tato žádaná herečka a modelka při své výšce 169 cm váží rovných 50 kilogramů a může se pyšnit mírami 92-59-89.

 

Carmen Electra si zahrála mimo jiné ve slavném seriálu Pobřežní hlídka, nebo ve Scary Movie. Pro její dokonalý vzhled si jí oblíbili především muži z celého světa.

Pamela Anderson a její erotické fotky

Celým jménem Pamela Denise Anderson. Narodila se 1. července roku 1967 v Kanadě. Měří 171 cm a váží stejně jako Carmen 50 kilogramů. Velký průlom v jejím životě přišel v roce 1989, kdy při sledování zápasu v americkém fotbalu ve Vancouveru našel kameraman v hledišti její tvář, která se poté objevila na obří obrazovce. Pamela nadchnula pracovníky reklamní agentury natolik, že jí nabídli práci. V roce 1989 nafotila několik žhavých fotek pro Playboy.

 

Svět si ji pamatuje hlavně jako vyvinutou C.J. Parkerovou ze seriálu Pobřežní hlídka. Tato vnadná modrooká blondýna několik let zachraňovala tonoucí z moře ve svých sexy plavkách. Díky Pobřežní hlídce získala popularitu, jaké se jí ani nezdálo.

Sexy ženy- zajímavosti o Carmen a Pamele

Jak Carmen Electra, tak Pamela Anderson si zahrály v jednom z nejúspěšnějších seriálů všech dob- Pobřežní hlídce. Obě mají za sebou nepovedená manželství. Pamelu bil její první manžel Tomy Lee, po krátkém manželství se zpěvákem Kid Rockem si nakonec vzala svého dlouholetého přítele Ricka Salomona.

 

Carmen byla v minulosti provdaná již dvakrát. Poprvé krátce za kontroverzního hráče NBA Dennise Rodmana podruhé své ano řekla rockovému kytaristovi Davu Navarrovi, s nímž se rozvedla loni v únoru. Netrvalo dlouho a Krásná Carmen oznámila svým fanouškům, že se bude vdávat i potřetí. O ruku ji požádal její přítel Rob Patterson.

Další zajímavé informace o sexy ženách:

Lucie Borhyová a její ňadra

Laďka Něrgešová je posedlá sexem

Vnadná Berenika Saudková

Michaela Ochotská a fotky pro Playboy

Sexy kalendář Agáty Hanychové

Oblíbená zpěvačka Lily Allen

Krásná a sexy Elisha Cuthbert

Krásná ošklivka Katka

Veronika Vařeková - prostě dokonalá...

 

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Hudba budoucnosti
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies