Nejvíce sexy češky – top 10

Jaké ženy nalezneme v první desítce žebříčku nejvíce sexy češek? Možná vám to je jasné, které ženy se umístili na prvních příčkách, může se také ale stát, že budete velmi překvapeni! Shlédněte velkou fotogalerii sexy žen!

Modelka Petra Němcová opalující se v plavkách

Petra Němcová - nejvíce sexy češka?

Nejvíce sexy češkou a také velmi uznávanou topmodelkou je Petra Němcová, která to i přes nepřízeň svého osudu dotáhla opravdu daleko. Nejprve oblečení měla navrhovat, poté jej však začala předvádět.

Její definitivní odklon od profese návrhářky stvrdilo vítězství v české Elite Model Look. V současnosti je Petřiným domovem Londýn, Paříž a New York, kde boduje na přehlídkových molech. Petra patří nejen do top žebříčku nejvíce sexy češek, v žebříčku nejvíce sexy žen světa se umístila na 75.místě.

Taťána Kuchařová - první Miss World

Taťána Kuchařová se mezi modelkami pohybovala už dávno předtím, než uspěla na soutěžích krásy. Když s modelingem začínala, jistě neměla představu, kam až její úspěchy povedou. A dotáhla to opravdu daleko, stala se první českou Miss World.

Lucie Borhyová - televizní bohyně?

Lucie Borhyová je velmi úspěšná a sexy moderátorka, kterou můžeme pravidelně vídat na televizních obrazovkách. Tato žena se řadí v posledních letech nejen na první příčky nejoblíbenějších žen v televizi, ale také na první místa žebříčku nejvíce sexy češek.

Eva Aichmajerová - i oblečená je sexy...

Eva Aichmajerová se jako blesk z čistého nebe objevila mezi hvězdami showbyznysu poté, co začala uvádět zprávičky reality show Big Brother. Musela se vyrovnat s odhalením své pornominulosti a pózování pro pánské časopisy. Avšak společnost snese hodně, Eva se tak stala velmi vyhledávanou moderátorkou různých společenských akcí.

Kateřina Kristelová - "barbína" v Playboi

Další místo v žebříčku nejvíce sexy češek patří Kateřině Kristelové. Populární, výstřední, velmi žádaná, s image sexy barbíny…tak taková je moderátorka Kateřina Kristelová. Katka již dříve nafotila erotické fotky pro známý časopis Maxim a zanedlouho se budete moci pokochat opět její krásou, tentokrát v Playboi.

Simona Krainová - zkrátka sexy a úspěšná

Simona Krainová je na vrcholu své kariéry. Nejen modeling dělá ze Simony hvězdu. Krása, sex-appeal, inteligence a podnikavost – i to jsou přednosti této české krásky, kterou jsme mohli spatřit v oblíbené české komedii Byl jednou jeden polda. Víte o tom, že Simona Krainová má svůj vlastní kosmetický salón?

Karolína Kurková - stoupá stále výš...

Karolína Kurková patří mezi přední české, ale i světové modelky. Její vzestup odstartoval bleskovou rychlostí a drží se dodnes. Dnes Karolína Kurková fotí pro ty nejlepší klienty, dělá kampaně pro značky jako je Louis Vuitton, Chanel nebo Dior a už dvakrát byla vidět v prestižním kalendáři firmy Pirelli, kde se objevují skutečně jen ty nejlepší modelky.

Veronika Vařeková - prostě od přírody dokonalá

Čechy a Morava jsou asi opravdu tím nejideálnějším místem pro zrod krásek, které při dobré shodě okolností obdivuje a uznává celý svět. Supermodelka Veronika Vařeková je nejen toho důkazem, také je žádanou celebritou, velmi krásnou a sexy ženou s dokonalými křivkami, které ji nadělila příroda. Veronika je také velmi chytrá a patří do žebříčku nejvíce sexy češek.

Romana Vítová - sexy rosnička

Romana Vítová je nejen velmi oblíbenou televizní moderátorkou a manželkou známého kaskadéra Petra Jákla, ale také velmi přitažlivou a sexy ženou, která nenechá nejednoho muže chladným. Také Romana má za sebou focení erotických fotek.

Jana Doleželová - kráska po francouzsku ?

Krásná a sexy modelka, nově také herečka Jana Doleželová pomalu stoupá na vrchol své dosavadní kariéry. Jana si také zaslouží své místo v žebříčku nejvíce sexy češek, no jen se na ni podívejte...

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

SOUTĚŽ o parfém Calvin Klein ENCOUNTER
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies