Krásná ošklivka Katka

Ošklivka Katka – nový televizní seriál z prostředí módního průmyslu, jehož první díl jsme mohli shlédnout už včera ve večerních hodinách. Kdože se vlastně skrývá pod přezdívkou ošklivka? Čtěte dál a dozvíte se víc!
Herečka Kateřina Janečková zachycena při reklamním focení

Kateřina Janečková alias Ošklivka Katka

Když se Katka Janečková objevila na konkurzu do seriálu Ošklivka Katka, ještě netušila, že bude právě tou kandidátkou, kterou si televize zvolí. Důvodů je mnoho, ale rozhodně ne ten, že by Katka byla ošklivá. Právě naopak, je totiž chytrá, krásná a velmi sexy!

Sexy Kateřina Janečková

Kateřina se narodila v roce 1984 v Šumperku. Herectví se věnuje už dlouhou dobu a diváci ji mohou znát především prostřednictvím rolí v Divadle na zábradlí.

Kateřina Janečková a záliby

Pánové, jestli jste zatoužili po Katce s krásnou tváří a ještě hezčí postavou, není se čemu divit. A pokud máte podobné záliby, možná máte šanci! Katka miluje ping pong, cestování, plavání, lyžování a také stolní fotbal.

Kateřina Janečková a televize

Přestože Kateřina působí spíše na divadelních prknech, v televizi ji teď můžete vídat dvakrát týdně a sledovat, jak se Katka z ošklivého káčátka mění v nádherou ženu, která nenechá jednoho muže chladným…

 

Další sexy kráska - Vlaďka Erbová

Katarína Knechtová - zpěvačka skupiny PEHA

America Ferrera alias ošklivka Betty

Kateřina Kristelová a fotky pro Playboy

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.5 Počet: 2 Nejlepší: 4 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Jiří Grossman, král českého humoru
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies