Laďka Něrgešová je posedlá sexem

Krásná, sexy a posedlá sexem..tak taková je úspěšná moderátorka a herečka v jednom - Laďka Něrgešová. Pojďte se o její zajímavé posedlosti společně s námi dozvědět více.

Laďka Něrgešová

Sexy Laďka Něrgešová – něco málo z jejího života

Laďka Něrgešová je velmi známá moderátorka a herečka, která se narodila ve znamení vodnáře. Tuto sexy ženu můžeme například znát ze seriálu Velmi křehké vztahy, úspěšného filmu Román pro ženy, hudebního pořadu Letadlo či soutěže Česko hledá Superstar, kde společně s Ondřejem Brzobohatým vytvořili moderátorské duo.

Soukromí herečky a moderátorky

Laďka si v létě loňského roku vzala za muže zástupce šéfredaktora Lidových novin Jaroslava Plesla. Nyní je tato sexy herečka a moderátorka v 6.měsíci těhotenství. Tak co myslíte, bude to holka nebo kluk?

Laďka Něrgešová je posedlá sexem

Ano, sama Laďka Něrgešová o sobě tvrdí, že je sexem posedlá. Avšak, v dnešní době to není nic neobvyklého, za co by se měl člověk stydět. Vlaďka na sebe také prozradila to, že se miluje ráda kdekoliv, například ve sprše.

Posedlá Laďka a její prsa - jsou pravá?

U Laďky se také často spekulovalo o tom, zda-li je její bujné poprsí pravé nebo plasticky vylepšené. Zajímá vás, jaká je pravda? Laďčiny „čtyřky“jsou pravé, dokonce se jí ještě nyní v době těhotenství zvětšily o tři čísla.

Další zajímavé informace o sexy ženách:

Michaela Ochotská a fotky pro Playboy

Sexy kalendář Agáty Hanychové

Oblíbená zpěvačka Lily Allen

Krásná a sexy Elisha Cuthbert

Krásná ošklivka Katka

Veronika Vařeková - prostě dokonalá....

 

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.3 Počet: 3 Nejlepší: 5 Nejhorší: 1

Diskuze

Vybrané video

Týpci, které proslavil internet
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies