Sexy Stacy Ferguson alias Fergie

Stacy Ann Ferguson známá jako Fergie, je zpěvačkou, modelkou a příležitostnou módní návrhářkou a herečkou. Nejvíce se proslavila v hudební skupině The Black Eyed Peas.

Stacy Ferguson alias Fergie

Ze života Stacy Ferguson

Stacy Ferguson (celým jménem Stacy Ann Ferguson) se narodila 27. března 1975 v Hacienda Heights v Kalifornii. Narodila se do rodiny oddaných katolíků a učitelů Terry Jacksonové a Patricka Fergusona. Má mladší sestru jménem Dana Karrien (v současné době modelka). Stacy vystudovala Mesa Robles Middle Schoul a A. Wilson High School.

Fergie coby moderátorka a herečka

Stacy dostala svou první hereckou příležitost jako moderátorka v zábavném pořadu „The Charlie Brown and Snoopy show" (1983). Vidět jsme ji mohli také ve dvou speciálních televizních vysíláních - It´s Flashbeagle a Charlie Brown and Snoop show (1984). Po působení v reklamě pro Rice Krispies (1984), působila Fergie v úspěšné televizní show - Kinds Incroporated. V roce 1986 si zahrála v hororové komedii - Monster in clothes. Následovaly role ve filmech Smrtící zóna, Buď v klidu, Poseidon (pro film napsala dvě písně a zazpívala v něm i národní hymnu), Planeta teror a Marmaduke. V roce 1994 se objevila v jedné epizodě osmé série populárního sitcomu Ženatý se závazky, v roce 1995 si zahrála v jedné epizodě seriálu Kapela snů. V roce 2008 nadabovala hrošici v Madagaskaru 2: Útěk do Afriky, v roce 2009 se objevila v roli Saraghiny v muzikálu Nine.

Fergie coby zpěvačka

I když Stacy začala svou hvězdnou kariéru coby moderátorka a herečka, vždy její srdce tíhlo k hudbě. Díky pořadu Kinds Incroporated, který moderovala, založila spolu se
Stefanie Ridel a s kolegyní Rance Sandstorm z televizního pořadu - Kids Incorporaded, skupinu Wild Orchid.

V roce 1999 měla tato skupina vlastní televizní pořad na televizním programu FOX TV. Svůj veškerý čas ale později věnovala jen skupině. Ta v roce 1997 vydala své první album Wild Odchod. O rok později následovalo další album s názvem OXYGEN! V roce 2001 připravila skupina třetí album, ale už ho nestačila vydat a rozpadla se. Po podstoupení terapie (kvůli depresím a duševním krizím, jenž zapříčinili rozpad kapely) odjela Stacy do Los Angeles.

Pro zajímavost:

V květnu 2004 byla Stacy Ferguson vybrána časopisem People mezi 50 nejkrásnějších lidí světa.

Fergie ve skupině The Black Eyed Peas

Black Eyed Peas začali pod názvem Lban Klann (1989) ve složení Will.i.am, Apl.de.ap a Taboo. Roku 1998 uveřejnili své první dílo s názvem Behind the Front, poté Bridging the Gap (2000). Až po dvou letech vydali své v pořadí třetí album Elephunk, na kterém už spolupracovala i Stacy Ferguson. Ta přijala své umělecké jméno Fergie a byla oficiálně přijata jako členka skupiny Black Eyed Peas. Skupina Black Eyed Peas se proslavila především písní "Where is The Love?", na které se podílel i Justin Timberlake. Se skupinou spolupracovala také Macy Gray nebo Wyclef Jean.

Sólová kariéra Fergie

Díky velkým úspěchům skupiny se Fergie pokoušela prorazit i jako sólová zpěvačka. Společně s Will.i.am nazpívala soundtrack k filmu 50 x a stále poprvé (2004). V roce 2006 vydala své debutové album s názvem The Dutchess, z něhož pochází i úspěšná píseň „London Bridge".

Ze soukromí Stacy Ferguson

Pánové, pokud máte o Stacy zájem, máte smůlu. Ta je v současné době šťastně zamilovaná do Joshe Duhamelema, kterého si v lednu roku 2009 vzala za muže. Stacy Ferguson se také věnuje dobročinné činnosti a účastni se různých akcí, například proti rakovině.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 1 Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

Chtěli byste doma nymfu?
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies