Sexy Markéta Jakšlová alias Verona

Markéta Jakšlová je ústřední zpěvačkou projektu Verona, který již několik let dobývá vrchní příčky tuzemských i světových hitparád. Markéta je nejen nadaná zpěvačka, ale také sexy žena, o které si rozhodně stojí přečíst něco více.

Markéta Jakšlová

Za života této sexy krásky

Markéta Jakšlová se narodila 9. dubna 1985 v Praze. Vystudovala Střední uměleckoprůmyslovou školu, obor Výroba hraček a dekorativních předmětů. Poté se rok věnovala intenzivně anglickému jazyku. V současné době studuje již třetím rokem Vyšší odbornou školu publicistiky, obor public relations.

Má ráda sport - tancuje, hraje tenis, squash, stolní fotbálek. V zimě zase ráda vyráží na snowboard, s přáteli do kina a nebo do divadla. Miluje čínskou kuchyni, pizzu a multivitamínové džusy.

Mezi její oblíbené zpěváky patří Missy Elliott, 50 cent, Lauryn Hill, Black eyed peas, Outcast, Gwen Stefani, Nelly Furtado, Whitney Houston, U2, Kosheen.

Počátky hvězdné pěvecké kariéry

Markéta již dětství ráda zpívala, navštěvovala také různé pěvecké sbory. V roce 2001 vyhrála televizní pěveckou soutěž, která ji otevřela bránu do světa showbusinessu dokořán. V 17-ti letech se dala do kupy s Petrem Fiderem (bývalý producent skupiny Holki), se kterým zpívá v projektu Verona.

Mezi největší hity se řadí Náhodou, Krásnej den, Jen Tobě, Nejsi sám, Girotondo, You Gotta Move On, nebo Stay With Me. Během 7 let vydali celkově 5 alb: Nejsi sám (2003), Náhodou (2003), Jen Tobě (2005), Girotondo (2006), Verona - Best Of (2008).

Markéta a Petr mezi oblíbené dua, jenž dobývají nejen Českou republiku, ale celý svět. V současné době dokončili své koncertní turné po Číně, kde byli pozváni svým čínským vydavatelstvím v rámci promo turné k plánovanému vydání anglického alba Verony v Číně a Hongkongu.

Pro zajímavost:

Markéta se od dětství věnovala také gymnastice a tanci - 10 let závodně tancovala.

Markéta Jakšlová - ze soukromí

O tom, že je Markéta sexy kočka, není žádných pochyb. Dá se tedy předpokládat, že sama rozhodně nebude. Ovšem jsou to pouhé spekulace, jelikož sama Markéta o svém soukromí příliš nemluví.

Pokochejte se krásou této sexy krásky v naší bohaté fotogalerii, která je umístěna pod článkem.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.3 Počet: 3 Nejlepší: 5 Nejhorší: 1

Diskuze

Vybrané video

Mezinárodní konference o seznamování
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies