Sarah Jessica Parker - je libo Sex ve městě?

V našem dnešním článku vám představíme hvězdu amerického seriálu Sex ve městě. Jeho zfilmování je pro Sarah Jessicu Parker obrovským osobním úspěchem. Více informací o této sexy herečce a také velkou fotogalerii naleznete zde.

Herečka Sarah Jessica Parker při cviku z jógy

Sarah Jessica Parker tančila i balet

Herečka Sarah Jessica Parker se narodila 25. března 1965. Pochází z malého městečka Nelsonville v Ohiu (USA). Dětství však strávila v Cincinnati. Sarah vyrůstala ve velké rodině, měla osm sourozenců. Již od útlého věku se věnovala baletu. Přes baletní soubor v Cincinnati se dokonce dostala do elitního newyorkského American Ballet Theatre.

Nejdřív Broadway, potom film…

Tato americká herečka rozhodně nezahálela a svůj osud nenechala náhodě. Na televizních obrazovkách se poprvé objevila v osmi letech. Ve svých jedenácti dokonce získala angažmá na Broadwayi, kde si zahrála po boku velkých hvězd v muzikálu Annie. Poté si zahrála v seriálech Equal Justice a Square Pegs, aby konečně mohla zakotvit u filmových rolí. Natočila například Příběh z Los Angeles, Líbánky v Las Pegas, Ed Wood nebo Rapsodie v Miami.

Sarah Jessica Parker versus seriál Sex ve městě

V současnosti Sarah Jessica Parker těží především z velmi populárního seriálu Sex ve městě. Hlavní hrdinka tohoto seriálu pro dospělé, v něm spolu se svými přítelkyněmi o sexu mluví zcela otevřeně a bez zábran. Seriál byl nedávno zfilmován, dá se tedy čekat, že hvězda této plavovlasé herečky bude ve světě celebrit zářit ještě výrazněji.

Sarah Jessica Parker prý není sexy žena

Jako mnoho dalších hereček či modelek i Sarah Jessica Parker vydává své vlastní kolekce vůní. Značka je zaštítěná jejím jménem a prodává se na všech kontinentech. Tato slavná herečka je známá i svou posedlostí módou. Vždy se snaží šokovat, její modely ale sklízí velkou kritiku. Sarah dokonce pravidelně vítězí v anketách o hollywoodskou celebritu, která je nejméně sexy.

Rubrika sexy...

Karolína Kurková - nejvíce sexy žena naší planety?!

Sexy Petra Eliáš-Voláková

Sexy zpěvačka Rihanna

Dravá Ashley Tisdale

Nejslavnější Bond girl

Vanessa Hudgens – kráska z Muzikálu ze střední

Lucie Borhyová roste do krásy

Alice Bendová a fotky z Lea

Michaela Ochotská a fotky pro Playboy

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Chtěli byste doma nymfu?
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies