Alice Bendová a fotky z Lea

Známe ji jako vypočítavou mrchu, Simonu Pražákovou, ze seriálu Rodinná pouta. Převážně záporné role, kvalitně vyvinutá postava a hluboko posazený hlas dělají z Alice Bendové – Veselé možná nejvíce sexy ženu na televizních obrazovkách. Fotogalerie zde.

Alice Bendová

Kdo je Alice Bendová - Veselá

Herečka a modelka Alice Bendová – Veselá se narodila 1. listopadu 1973 v Praze, kde žije dosud. Vystudovala střední umělecko-průmyslovou školu a posledních 12 let se věnovala modelingu a natáčení reklamních spotů. A odtud už byl jen krůček k herectví.

Alice má ze všech sportů nejraději snowboard, poslouchá Metallicu, Lucii a Wanastowi vjeci.

Filmografie Alice Bendové - Veselé

Diváci mohli Alici Bendovou – Veselou shlédnout v seriálu Bazén nebo mohou její přednosti obdivovat v Rodinných poutech. Zahrála si nejen v českých, ale i v zahraničních filmech. Z českých se jedná o Báječná léta pod psa, Studenou válku, Hop nebo trop, Sametové vrahy a Duši jako kaviár. V zahraničí měla možnost účinkovat v americkém filmu The Immortal, ve filmu Lovely Bleading a v německém seriálu John Sinclair.

Alice Bendová a Sametoví vrazi

Režiséři Alici nabízí většinou role falešných intrikánek, podvodnic a nebezpečných svůdnic a její herecký výkon je jasným důkazem, že Alice je herečkou s velkým H. Své nadání nejvíce předvedla ve filmu Sametoví vrazi. Role Ivety, která bezmezně miluje vůdce podvodníků a vrahů, a to až do smutného konce, kdy se s ním může v zástupu policistů naposledy obejmout, jí byla šitá na míru. Zastřený, na ženu dosti hluboko posazený hlas působí zajímavě zvláště v milostných scénách.

Alice Bendová a fotky z Lea - pravda nebo fáma?

Šušká se, že půvabně vyvinutá Alice Bendová - Veselá se nechala vyfotit pro pánský časopis Leo. Co je na tom pravdy? Samozřejmě vůbec nic. Náš sen se tak rozplynul s dopadem zraku na tyto řádky. Alice však v žádném případě není stydlivá a my tak máme šanci shlédnout její postavu v milostných scénách mnoha natočených i chystaných filmů.

Alice Bendová - Veselá ve filmu Duše jako kaviár

Duše jako kaviár, komedie o životních kotrmelcích třech sourozenců, již před dvěma roky oběhla plátna českých kin. Postava Karin, Alice Bendové – Veselé, si ve filmu užívá se svým tajným milencem, zatímco její manžel tráví většinu času na služebních cestách.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.3 Počet: 3 Nejlepší: 4 Nejhorší: 2

Diskuze

Vybrané video

5 největších krváků uplynulého roku
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies