Karolína Kurková - nejvíce sexy žena naší planety?!

Česká topmodelka, která dobyla svou krásou celý svět. Na celé planetě se nenajde nikdo, kdo by ji neznal. Muži po ní touží, ženy jí závidí její dokonalé tělo, kterým je Karolína obdařena. Velkou fotogalerii naleznete zde.

Modelka Karolína Kurková při svém propagačním focení

Sexy ženy – ze života Karolíny Kurkové

Top modelka Karolína Kurková se narodila 28. února 1984 v Děčíně. Zde však nevyrůstala. Celé své dětství prožila díky svému otci v Pardubicích. On byl basketbalista a dostal místo právě v basketbalovém klubu ve zmiňovaných Pardubicích.

 

Její maminka je původem ze Slovenska. Je velice krásná a tak není divu, že Karolína její krásu zdědila, když se k tomu přidala ještě tatínkova výška, kterou Karolínu obdařil, nesmíme se divit, že je Karolína považována za jednu z nejkrásnějších dívek planety.

Mezi celebrity vstoupila už jako šestnáctiletá

Dnes je Karolína jednou z nejvíce žádaných modelek na světě. Ve škole sice patřila k velice chytrým dětem a my dnes můžeme jen hádat, co by z Karolíny bylo, ale když se jí naskytla příležitost stát se jednou z nejlépe placených modelek na světě, nenechala si ji ujít a chytla ji velice pevně.

 

Na přehlídkovém mole se poprvé objevila v 15-ti letech, ale to se modelingu věnovala ještě spíše okrajově. Na plno se do předvádění na přehlídkových molech obula v 16-ti letech. Její raketový vzestup má na svědomí focení pro dvě exkluzivní značky - Pradu a Miu Miu.

Erotické fotky s tímhle tělem? Žádný problém!

Nedávno byla Karolína Kurková zvolena americkou televizní stanicí E! ženou s největším sexappealem na celém světě. Předstihla dokonce i takové celebrity, jako jsou Bar Rafaeli, Angelina Jolie, nebo Heidi Klumová. I tohle je důkaz, že Karolína Kurková patří opravdu k těm nejkrásnějším ženám, které kdy chodily po naší modré planetě.

Rubrika sexy...

Sexy čarodějka - Alyssa Jayne Milano

Sexy Miss - Hana Svobodová

Nová Česká Miss 2008 - Eliška Bučková

Sexbomba Dominika Kadlčková

Krásná a sexy Jana Doleželová

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Top 10 nejšílenějších sportů na světě
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies