Nejslavnější Bond girl

Mezi námi snad neexistuje člověk, který by neviděl alespoň jeden film se slavným tajným agentem 007 - Jamesem Bondem. Pojďte se s námi podívat do světa sexy krásek, které si střihly roli Bond girl.

Americká herečka Halle Berry při reklamním focení

Nejvíce sexy Bondova žena - Halle Berry

Halle Berry patří bezesporu k těm nejvíce opěvovaným a skloňovaným Bondovým ženám. Narodila se 14. 8. 1968 v americkém Ohiu. Její otec byl černoch a matka běloška, také proto neměla lehké dětství. V osmnácti letech se stala Miss státu Ohio a vicemiss USA.

Tyhle úspěchy odstartovaly její kariéru modelky. K filmu se poprvé dostala v roce 1991, když natočila snímek Horečka džungle. O 11 let později se objevila po boku Jamese Bonda ve snímku Dnes neumírej s Piercem Brosmanem v hlavní mužské roli.

Bondovy ženy jsou prostě krásné - Eva Green

Eva Green se narodila 5. července 1980 ve Francii, konkrétně v Paříži. 3 roky studovala v Paříži herectví a poté absolvovala kurz na Webber Douglas Academy of Dramatic Art v Londýně. Svou profesionální kariéru začala v roce 2001 ve hře Jalousie En Trois Fax.

Filmový debut si odbyla v roce 2003 ve filmu Bernarda Bertolucciho Snílci. V roce 2006 si jako další Bond girl zahrála v předposledním filmu o Jamesi Bondovi. S Danielem Craigem si v Casinu Royale střihla roli Vesper Lynd.

Dlouho se mezi celebrity nemohla prosadit - Kim Basinger

Kim Basinger je jednou ze šesti dcer džezového hudebníka a herečky. Narodila se 8. prosince 1953. Když jí bylo 17, zvítězila v Georgii v soutěži krásy. Zkoušela hrát, ale dlouhou dobu se nemohla ve filmové branži prosadit.

Ve 30-ti letech nafotila fotky pro Playboy. Vdala se za Aleca Baldwina. V roce 1983 dostala roli v další bondovce s názvem Nikdy neříkej nikdy. Zahrála si zde s vůbec prvním představitelem Jamese Bonda - Seanem Connerym.

Rubrika sexy...

Sexy čarodějka - Alyssa Jayne Milano

Sexy herečka Sandra Nováková

Nová Česká Miss 2008 - Eliška Bučková

Sexbomba Dominika Kadlčková

Krásná a sexy Jana Doleželová

Česká Miss Lucie Hadašová nemá ráda chlupaté chlapy

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 1 Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

Nejmodernější vychytávky na vaše kolo
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies