SOUTĚŽ o parfém Calvin Klein ENCOUNTER

Calvin Klein ENCOUNTER je návykovou směsí výrazného koření, hřejivého koňaku a smyslných dřev. Kontrast svěžesti a hřejivosti dodává vůni nový, osobitý výraz nesmlouvavé mužnosti. Soutěžíme o 10 vůní!

Propagční fotografie k parfému značky Calvin Klein

 

parfém Calvin Klein EncounterCalvin Klein přichystal na podzim 2012 novou vůni pro muže nazvanou Encounter. Setkání, tedy překlad názvu vůně, je ústřední motiv celé kampaně, ve které vystupuje charizmatický herec Alexander Skarsgård a jeho partnerku hraje modelka Lara Stone. Kromě televizního spotu byl zpracován i klip laděný do žánru film noir – temné a záhadné vyprávění se rozvíjí skrze spletitou hru, ve které muž nakonec přebírá kontrolu nad svou touhou, nechávajíce příběh otevřený nekonečným možnostem. 

Podívejte se na příběh neutuchající touhy a napětí.

 

Jednoduchý, avšak luxusní vzhled krabičky naznačuje, že se pod povrchem, stavícím na kontrastu lesku a matu, ukrývá něco mimořádného. Stříbrno-šedé logo dodává celému balení nadčasový dotek.
Samotná vůně je ve flakonu z vysoce kvalitního těžkého skla, který se pyšní jedinečným lomeným designem odrážejícím světlo. Výrazná tmavě modrá barva dodává flakonu elegantní vzhled, který je doplněn kovovým detailem pod víčkem. Po stisknutí rozprašovače se prostorem rozvine výrazná směs koření, smyslného dřeva a hřejivého koňaku, který celé vůni dodává netradiční pánský nádech a rozbíjí klasickou svěžest, na kterou jsme zvyklí u ostatních vůní Calvin Klein. Encounter stvořili mistrové svého oboru Honorine Blanc a Pierre Negrin.
Tato mužná fascinující a svůdná vůně je určena mužům, kteří vědí, co chtějí a vše drží pevně ve svých rukou. K tomu dopomáhá hlava vůně složená z mandarinky, kardamonu a rumu, srdce složené z pepře, egyptského jasmínu, pačuli a koňaku a v neposlední řadě také základ z agarového a cedrového dřeva a pižma. Vůni Calvin Klein Encounter můžete pořídit ve vybraných parfumeriích za 990 Kč / 30ml, 1350 Kč / 50ml či 1750 Kč / 100ml. V nabídce je i tuhý deodorant za 590 Kč / 75g.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Nejkrásnější Prdelka zpátky v Praze!
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies