Dravá Ashley Tisdale

Tato modelka, tanečnice, herečka a zpěvačka byla v Americe zařazena mezi 25 nejkrásnějších teenagerů pod 25 let. Proslavila se mimo jiné rolí potvory ve filmovém muzikálu High School Musical a s nehranou dravostí si razí také cestu za kariérou.

Modelka Ashley Tisdale při svém reklamním focení

Životopis všestranné Ashley Tisdale

Ashley jako herečka

Ashley Tisdale, celým jménem Ashley Michelle Tisdale, se narodila v New Jersey druhého července roku 198. Momentálně ale žije v Los Angeles. Od malička se věnovala tanci, zpěvu a herectví. Zahrála si v mnoha epizodách nejrůznějších seriálů – mimo jiné se objevila i v Beverly Hills 902 10 nebo v Charmed (Čarodějky). Výraznější zapůsobila v seriálu The suite life of Zack and Cody a jako chůva ve filmu Donnie Darko. Svůj herecký talent zcela potvrdila rolí sebestředné potvory Sharpey ve filmovém muzikálu High School Musical.

Dlouhodobě pracuje pro společnost Disney. S Catrine-Zetou Johnes natočila reklamu pro T-mobile.

Ashley jako zpěvačka

Co se hudební kariéry týče, Ashley Tisdale zpívala už ve svých dvanácti letech pro tehdejšího amerického prezidenta Billa Clintona. V roce 2007 vydala své první sólové album s názvem Headstrong, v současné době chystá své druhé CD. Její nejznámější písně jsou Not like that, He said, she said a Suddenly. Ashley nazpívala také v Americe notoricky známou vánoční píseň Last Christmas.

Co jste o Ashley možná nevěděli

Ashley Tisdale má starší sestru Jennifer, psíka Mauiho a bohužel také přítele Jareda Murino. Kromě tancování, zpívání a hraní k smrti ráda nakupuje. Její sestra se také věnuje herectví.

Ashley Tisdale v Muzikálu ze střední

Muzikál ze střední, produkovaný společností Disney, vypráví o dvou středoškolácích: o Troyi Boltonovi, kapitánovi basketballového družstva a Gabrielle Montézové, právě přistěhované, stydlivé, ale pilné studentky. Oba se zúčastní školního muzikálu a zamilují se do sebe. Ashley hraje ve filmu záporačku Sharpey.

První díl muzikálu měl premiéru v roce 2006 a ihned se zařadil mezi nejúspěšnější televizní filmy společnosti Disney. Muzikál je dodnes natolik úspěšný, že se letos natočil jeho již třetí díl. Ve všech dílech Ashley Tisdale tančí i zpívá, některé písně se dokonce dostaly mezi stovku nejlepších amerických písní.

Ashley Tisdale - fotky a videa

Chcete si poslechnout, jak zpívá Ashley Tisdale naživo? Píseň Last Christmas v jejím podání si můžete vychutnat na videu níže. Přinášíme také fotky Ashley Tisdale v naší fotogalerii.

Další mladé krásky na Samuraji

Vanessa Hudgens - kráska z Muzikálu ze střední

Sexy čarodějka - Alyssa Jayne Milano

Sexy herečka Sandra Nováková

Sexbomba Dominika Kadlčková

 

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Filmové dobroty letošního podzimu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies