Nový Citroën DS4

Citroën DS4 se představí ve světové premiéře na autosalónu v Paříži. Své příznivce překvapí nejen lákavým vzhledem, ale také luxusním interiérem a širokou nabídkou motorizací. Do prodeje se dostane ve druhém čtvrtletí roku 2011.

Boční pohled na automobil značky Citroën DS4

Představuje se Citroën DS4

Nový Citroën DS4 je dlouhý 427 centimetrů, široký 181 centimetrů a vysoký 153 centimetrů. Zavazadelník nabídne základní objem 370 litrů. Oproti levnější verzi C4 může být Citroën DS4 posazen na devatenáctipalcových litých kolech. Nechybí ani zatmavená zadní okna, LED diody pro denní svícení, spoiler vzadu a nebo chromování. Efektním doplňkem je i integrovaná zadní klika do C sloupku. I přes zvýšenou karoserii novinky, nebude k mání verze s pohonem všech kol - poháněna budou výhradně kola přední nápravy.

Nový Chevrolet Orlando kombinuje prvky SUV a MPV

Nová Kia Sportage 2010

Suzuki Swift pro rok 2010

Z interiéru číší luxus

Oproti původním verzím jsou u tohoto modelu použity moderní materiály, které dodávají interiéru luxusnější nádech. Pedály jsou vyrobeny z hliníku, volant a palubní deska jsou vyrobeny z chromu. Kožená sedadla budou samozřejmostí, zákazník si bude moci vybrat z několika barevných provedení. O vzdušnost interiéru se postará panoramaticky protažené čelní sklo.

Co ukrývá pod kapotou?

Pod kapotou nového Citroënu DS4 nalezneme jeden z pěti motorů, které automobilka u tohoto modelu bude nabízet. Výkon motorů se pohybuje v rozmezí od 88 kW do 147 kW (120 - 200 koní). V nabídce se objeví jak benzínové, tak i dieselové motory. Všechny motory budou propojeny s šestupňovými manuálně řazenými převodovkami, nebo za příplatek robotizovaným poloautomatem ESG.

Dostupnost a cena nového Citroënu DS4

Citroën DS4 se představí ve světové premiéře na nadcházejícím autosalonu v Paříži. Model bude na trh uveden ve druhém čtvrtletí roku 2011 a rozšíří tak řadu DS. Automobilka cenu nového modelu doposud nezveřejnila.

Pokochejte se krásou nového Citroënu DS4 v naší bohaté fotogalerii, kterou naleznete pod článkem.

Nový Saab 9-5 pro rok 2010

Nový Citroën C4

Nissan 370Z Black Edition se samoopravným lakem

Limitovaný Citroën DS3 Racing

Volkswagen Golf R - nejrychlejší ze všech

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 1 Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

Nejkrásnější Prdelka zpátky v Praze!
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies