Nissan 370Z Black Edition se samoopravným lakem

Pokochejte se krásou nového Nissanu 370Z Black Edition, který vznikl k příležitosti oslav čtyřiceti let od vzniku modelové řady Z. Pokud o něj máte zájem, tak si s koupí pospěšte. Do Evropy jich poputuje pouhých 370 kusů!

Boční pohled na automobil značky Nissan 370Z Black Edition

<!-- -->

Limitovaná edice Black Edition - pouhých 370 kusů

Nissan 370Z Black Edition vznikl k příležitosti oslav čtyřiceti let od vzniku modelové řady Z. Novinka se bude vyrábět ve dvou metalických odstínech - černém a kovově stříbrném. Oba dva odstíny využívají technologii Nissan Scratch Shield - samoopravný lak, který dokáže zacelit drobnější oděrky. Od běžného 370Z se Black Edition jinak příliš neliší - pouze tmavě šedými kovanými disky Rays o průměru 19 palců, červenými brzdovými třmeny, čalouněním interiéru a emblémem s označením modelu na zadní části vozu.

Nissan 370Z Black Edition - co ukrývá pod kapotou?

Pod kapotou nového Nissanu 370Z Black Edition nalezneme 3,7 litrový a 24 ventilový motor V6 o výkonu 328 koní. Výkon je na kola zadní nápravy přenášen s pomocí šestistupňové manuální převodovky s technologií Synchro Rev Control (elektronický systém regulace otáček) nebo s pomocí sedmistupňové automatické převodovky s řazením pádly. Maximální rychlost se zastaví na hranici 250 km/hod. Zrychlení z 0 na 100 km/hod. novinka zvládne za 5,3 sekundy.

Bohatá základní výbava potěší

V základní výbavě tohoto krasavce nalezneme špičkový audiosystém BOSE, moderní audio a navigační systém s dotykovou obrazovkou o uhlopříčce 7", 6 airbagů, systém Synchro Rev Control, xenonová světla, automatickou klimatizaci, elektricky nastavitelná a vyhřívaná sedadla, Bluetooth, tempomat, palubní počítač a nebo například inteligentní klíč.

Zajímá Vás cena?

Nissan 370Z Black Edition se bude vyrábět výhradně v provedení kupé. Začít prodávat by se měl do měsíce po jeho oficiálním představení na ženevském autosalónu (začátek března 2010). V Evropě bude k dostání v limitované sérii pouhých 370 kusů. Pokud máte o tohoto nablýskaného krasavce zájem, připravte si 1 166 900 korun - přesně za tolik se bude prodávat v České republice.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Mylène Farmer – Francouzka, která se ráda svléká
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies