Exotická kráska Amelia Vega

V našem dnešním článku vám představíme exotickou sexy krásku s nádherným úsměvem - Amelii Vegu. Tato krásná dívka získala jako první titul Miss Universe v Dominikánské republice.

Modelka Amelia Vega při svém reklamním focení

Sexy modelka z Dominikánské republiky

Amelia Vega se narodila v Dominikánské republice. O tom, že je tato žena velice krásná a sexy, se mohli přesvědčit i diváci Miss Universe v roce 2003 v Panamě. Amelia Vega svým sexy vzhledem porotce ohromila natolik, že jí neváhali nasadit korunku pro vítězku. Stala se tak první držitelkou tohoto titulu z Dominikánské republiky

Titul Miss Universe jí otevřel svět

Jako všechny vítězky i Amelia tvrdí, že se jí výhrou v soutěži Miss Universe splnil dětský sen. Nyní může cestovat po celém světě a pomáhat tam, kde je potřeba. Mimo jiné její aktivity zahrnují spolupráci s organizacemi, zabývajícími se prevencí před virem HIV. Dále je tato sexy brunetka tváří mnoha světových organizací na podporu nemocných dětí.

Fotky pro známé magazíny

Modelka Amelia Vega má za sebou již velmi mnoho zkušeností. Fotila pro světoznámé magazíny, jakými jsou například Cosmopolitan, Bazaar, Glamour nebo Selecta. Navíc její jméno nesla po 4 roky kampaň kosmetické firmy Cover Girl.

Amelia Vega – řadí se mezi modelky, herečky nebo zpěvačky?

Podobně jako některé další světové modelky, tak se i tato exotická kráska rozhodla vyzkoušet dráhu zpěvačky. Po boku svého strýčka Juana Luise Guerra zpívala i v chloubě New Yorku, Maddison Square Garden. Účinkovala také jako host v několika amerických a latinskoamerických reality show.

 

Kromě modelingu a zpěvu se multifunkční Amelia Vega věnuje také herectví. Po kladných ohlasech diváků na její účinkování v televizních pořadech jí začaly chodit nabídky na filmové role. V roce 2005 natočila svůj zatím první film The Lost City, který režíroval Andy García. Zahrála si zde po boku Whoopi Goldberg a Donalda Faisona.

 

Momentálně se svůdná latinskoamerická Amelia věnuje hlavně byznysu. Žije v Los Angeles a provozuje vlastní obchody se svou značkou Essence by Amelia Vega.

Další sexy celebrity na Samuraji

Kirsten Dunst – Spidermanova holka

Sexy Amy Winehouse – in a nebo out?

Tajemná Emma Watson

Sarah Jessica Parker - je libo Sex ve městě?

Striptýz - sexy holky a kluci v akci

Alessandra Ambrosio

Katy Perry se rádá líbá s holkama

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 1 Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

Courteney Cox opět ve filmu Vřískot
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies