Tajemná Emma Watson

Emma je známá díky roli Hermiony Granger z příběhů Harryho Pottera, kde hraje jednu ze 3 hlavních postav. Z čarodějnické šprtky, se s postupem času stala sexy kočka, která nenechá žádného muže chladným.
Anglická herečka Emma Watson při svém reklamním focení

Z života Emmy Watson

Emma Watson se narodila 15.dubna 1990 v Paříži. V součastné době žije v Oxfordshire v Anglii se svou matkou a mladším bratrem. Již odmala se věnuje Emma herectví. Mezi její záliby patří sport, hudba, tanec, umění a nově také modeling.

Herecká kariéra Emmy versus Harry Potter

Harry Potter a Tajemná komnata, Harry Potter a Vězeň z Azkabanu, Harry Potter a Ohnivý Pohár, Harry Potter a Fénixův řád…ano, ve všech těchto dílech slavné „potterovské“ ságy, si Emma zahrála. Svou první roli (Hermiony) si Emma zahrála již v 10-ti letech (Harry Potter a Kámen mudrců), konkurs na tuto roli vyhrála již v 9-ti letech.

Ze šprtky sexy ženou

Emma je známá díky roli Hermiony Granger z příběhů Harryho Pottera, kde hraje jednu ze tří hlavních postav. Postupem času se však z čarodějnické „šprtky“ stala sexy kočka, která stojí za povšimnutí. Již ve svých 18-ti letech je Emma velmi vyhledávanou celebritou a velmi žádanou ženou. Pro vaši informaci, Emma nemá v součastné době žádnou známost, takže pánové, máte šanci.

Stane se z Emmy modelka?

Z Emmy Watson se také stává známá tvář světa módy. Možná již brzy pověsí herectví na hřebík a začne se naplno věnovat modelingu. Už fotila pro leckoho, například pro italský Vogue, ale i pro celou řadu slavných módních návrhářů. Emma je zkrátka krásná žena, o kterou je ve světě showbyznysu zájem. Podepsala smlouvu s agenturou Storm, která zastupuje Kate Moss, Carla Bruni či Lily Cole.

Rubrika sexy...

Karolína Kurková - nejvíce sexy žena naší planety?!

Sexy Petra Eliáš-Voláková

Sexy zpěvačka Rihanna

Dravá Ashley Tisdale

Nejslavnější Bond girl

Vanessa Hudgens – kráska z Muzikálu ze střední

Lucie Borhyová roste do krásy

Alice Bendová a fotky z Lea

Michaela Ochotská a fotky pro Playboy

 

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Filmové novinky a premiéry
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies