Alessandra Ambrosio

Málokterá modelka po nabytí světové slávy zůstane nohama na zemi. Brazilská sexy kráska Alessandra Ambrosio okolní tlak ustála a zůstala stejná jako dřív. Focení pro prestižní magazíny jí však neuniklo.

Modelka Alessandra Ambrosio při svém propagačním focení

Obdivuje ji celý svět

Alessandra Abrosio se narodila 11. dubna 1981 v Brazílii ve znamení berana. Také její beraní tvrdohlavost ji přivedla ke dráze modelky. Nyní tuto brazilskou krásku zná celý svět. Mezi fotografy je velmi oblíbená zejména díky svým diamantovým očím. Vypadají velmi uhrančivě nejen ve skutečnosti, ale především na fotkách.

 

"Dbejte o sebe a žijte zdravě. Věřte v sebe samu a dosáhnete všeho, co chcete." Tak zní krédo, kterým se Alessandra řídí po celý život. Mohla by tak být inspirací pro mnoho dalších žen, které se snaží jakkoliv prosadit.

Focení pro známé značky ji řadí mezi TOP modelky

Tato sexy modelka odstartovala svou kariéru reklamní kampaní pro Guess. V současné době je tváří mnoha dalších úspěšných značek, mezi ně patří například Christian Dior. Pokud se této neuvěřitelně přitažlivé Brazilky nemůžete nabažit, hledejte ji v časopisech Cosmopolitan nebo Harper's Bazar, kde se její fotky objevují často.

 

Dalším jejím úspěchem bylo získání titulní červnové strany magazínu Cosmos. Původně měla nafotit jen sérii v plavkách, byla však tak dobrá, že vydavatelé neváhali kontrakt rozšířit.

Skromná a přátelská, taková je celebrita Alessandra Ambrosio

Ačkoliv je Alessandra Ambrosio ve světě modelingu velmi úspěšná a na svém kontě už má pěkných pár milionů dolarů, na jejím chování to nejde poznat. Alessandra je vůči svému okolí velmi vstřícná a ke všem se chová přátelsky. Sama o sobě tvrdí, že nade všechno miluje svou rodinu.

 

Velmi úzce je spjatá také se svým domovem a tvrdí, že se po skončení kariéry modelky vrátí domů a porodí hodně dětí. Ve svém rodném městečku byla vždy šťastná, lidé si tam prý pomáhají a nevyhledávají konflikty. Zřejmě i proto si zde krásná modelka staví dům.

Rubrika sexy...

Karolína Kurková - nejvíce sexy žena naší planety?!

Sexy Petra Eliáš-Voláková

Sexy zpěvačka Rihanna

Dravá Ashley Tisdale

Nejslavnější Bond girl

Vanessa Hudgens – kráska z Muzikálu ze střední

Lucie Borhyová roste do krásy

Alice Bendová a fotky z Lea

Michaela Ochotská a fotky pro Playboy

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Kouzlo a bída cirkusů
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies