Katy Perry se rádá líbá s holkama

Provokativní křesťanka Katy Perry se proslavila písní, ve které přiznává, že líbala dívku. Dostala se do předních míst světových hitparád a bleskovou rychlostí se tak zařadila mezi hudební elitu.

Zpěvačka Katy Perry na své propagační fotografii

Katheryn Hudson alias Katy Perry

Její pravé jméno je Katheryn Hudson. Narodila se 25. října 1984 v Santa Barbaře ve státě California. Vyrůstala v silně věřící rodině, zpívala v kostele a ve svých sedmnácti letech vydala své první CD s gospelovými vánočními písněmi.

 

Jenže v pubertě se v ní cosi zlomilo a z příkladné křesťanky se začala stávat rebelka. Navázala spolupráci s textařem a producentem Glenem Ballandem a brzy vydala album dle svého gusta – One of the Boys.

 

Singl I Kissed A Girl se okamžitě umístil na předních příčkách nejen amerických, ale i anglických hitparád. Velký úspěch měla píseň i v českých rádiích. Kate Perry nyní válcuje hudební hitparády hitem Hot N Cold. Její tolerantní rodiče se s novým směrem, kterým se Katheryn vydala, smířili, a v její kariéře ji fandí.

Je Katy Perry lesbička?

Katy přiznává, že píseň I Kissed A Girl je postavena na pravdivých základech. „Líbala jsem holky a bylo to úžasné,“ říká. Přesto tvrdí, že není lesbička. Pouze ráda experimentuje. Vzhledem k tomu, že v současnosti chodí s Travisem McCoyem ze skupiny Gym Klass Heroes, nám nezbývá, než jí to uvěřit.

Skandál na předávání cen MTV

Letos dostala Kate Perry jedinečnou možnost moderovat předávání prestižních cen MTV. Kate přikývla a při plnění svého úkolu se pořádně zapotila. Prokázala sice smysl pro moderování i pro humor, když se během večera převlékla do jedenácti vtipných kostýmů, ale při pěvecko-tanečním vystoupení jí sjel živůtek dolů tak, že vykoukly do obecenstva skoro celé její bradavky.

 

Tanec s podřepem způsobil také to, že se jí vykasala sukně a diváci si tak mohli prohlédnout nejen Katiino poprsí, ale i kalhotky. Takové faux pas se na předávání cen MTV už dlouho nestalo. Kate se červenala a diváci také. Přesto i tento trapas ustála a zdá se, že skandál její kariéře ještě více napomohl! Na předávání cen MTV dokonce získala i cenu za Objev roku.

Hit I Kissed A Girl právě zde!

Videoklip Katy Perry I Kissed A Girl si můžete prohlédnout pod článkem níže.

Další hvězdy hudebního nebe

Sexy zpěvačka Rihanna

Alicia Keys – ztělesnění talentu

Kelly Clarkson – nadějná hvězda Ameriky

Tereza Kendrlová má erotické fotky

Bouřlivý život Mariah Carey

 

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Madona Madridu – Penelope Cruz
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies