Striptýz - sexy holky a kluci v akci

Striptýz už dávno není výsadou nočních podniků, kde se za decentní hudby odhalují dámy a následně i peněženky rozptýlených pánů. Nyní můžete se na sexy holky a kluky v akci narazit i na méně luxusních místech.

Fotografie ženy, která pózuje v červeném prádle

Rozlučky a narozeniny se sexy holkami

Vhodná příležitost pro přítomnost svlékající se tanečnice jsou různé narozeninové večírky a rovněž loučení se svobodou - čeká-li vás svatební obřad, budou se vám sexy holky zaručeně líbit. Přátelé a kamarádi, zřejmě aby nastávajícího ženicha na poslední chvíli upozornili a varovali, čeho se druhý den dopustí, mu zařídí striptýzové číslo.

Dokud jsou kluci v akci

To se musí odehrát ještě před půlnocí, aby si to obdarovaný v klokotu přípítků ještě pamatoval a případně lehce vystřízlivěl při pohledu na padající svršky lepé děvy.

Sexy holky v provozní teplotě

Při té příležitosti je třeba napomenout ty organizátory podobný akcí, kteří místnost, ve které se striptýz odehrává, v zimních měsících dostatečně nevytopí. Číslo je poté kratší, zážitek prchavější a husí kůže na těle umělkyně větší, než by bylo pro erotický vjem přípustné.
 

Kluci v akci mezi sexy ženami

Jestliže mužské oko spočine na ženských tvarech i v méně honosném prostředí, dámy si chlapské muskulatury a dalších příslušenství užívají v uzavřených společnostech, kde jediní zástupci mužského pokolení jsou striptéři a možná tak ještě obluha baru a vyhazovač.

Lepší cizí kluk v akci, než drahá polovička na gauči

Děje se tak proto, aby přítomné ženy neměly možnost okamžitého srovnání se svými drahými polovičkami, kteří by znuděně usrkávali pivo a taky proto, aby na sebe mohly den poté před očíma týž partnerů spiklenecky pomrkávat a zajistit jim tak napínavý den.

Sexy tělo je taky umění

Encyklopedie uvádějí, že v případě striptýzu se jedná o vystoupení v rytmu hudby, čímž se tato performace dá považovat za tanec. Dalo by se říct, že nejen považovat, pokud tedy nehovoříme o soukromých kreacích, kdy si žena za účelem koupě nového prádla připraví krátkou etudu a má zrovna smůlu, že televize zrovna přenáší důležitý fotbalový kvalifikační zápas.

Když sexy holky zuří

V této fázi se sice tanec dostavuje, ale nemá nic společného s uměním. Jedině tak uměním včas vypadnout a zmizet (u muže), přičemž žena předvadí krokové variace maximálně od skříně ke kufru výsledkem takového zábavného večera je sice proužek (angl. strip), ale bohužel jen světla, který se odráží muži ze zapovězené ložnice.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 1 Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

Dragster – adrenalinová zábava pro chlapy
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies