Trénujte svůj penis pomocí čínské medicíny

Pánové, také se vám občas stává, že při sexu nedokážete ovládat své tělo společně s myslí? Ano, řeč je o předčasné ejakulaci, která pro mnoho mužů znamená problém. Čínská medicína radí, jak se těchto potíží nadobro zbavit a zkvalitnit tak sex!

Detailní záběr na muže v džínách opřeného o zeď a kolena

Čínská medicína – proč ne?

Čím dál více lidí dává přednost tradiční čínské medicíně před postupy, které jsou běžné v moderní době. Proč? Odpověď je jednoduchá. Protože čínská medicína vychází ze zkušeností dlouhých po mnoho staletí. Faktem je, že postupy čínské medicíny jsou skutečně působivé a účinné.

 

Čínská medicína odhaluje postupy, které léčí jednotlivé tělesné orgány. A samozřejmě, neopomíná ani na tak důležitý orgán, kterým je mužský penis.

Předčasná ejakulace - o co se jedná?

Z lékařského hlediska má předčasná ejakulace dvě definice. Jedna popisuje stav, kdy muž nevydrží souložit déle než několik málo minut (cca 2 – 3 minuty). Druhá definice popisuje tento problém jako psychický – předčasná ejakulace podle této definice nastává kdykoliv, třeba i po patnácti minutách milování, ale dochází k ní tehdy, kdy muž nechtěl. Tedy když skončíte dřív, než bylo v úmyslu.

Ženy a sex – kdy je pro ně plnohodnotný?

Téměř každá žena vám potvrdí, že předčasná ejakulace rozhodně není to, co by chtěla prožít. A pokud se to již stalo, nečekejte, že se shledáte s kladnými ohlasy. Pro ženy je sex plnohodnotný tehdy, když oba partneři prožijí sexuální vyvrcholení, pokud možno s tím, že „dáma má vždy přednost“.

Trénujte penis! Několik zaručených tipů

  • Trénujte sex. Při masturbaci si představte, že nechcete prožít váš orgasmus, ale ten ženský. Masturbujte tak dlouho, dokud se nedostanete do bodu, kdy už „nejde vycouvat“. V tomto bodu se snažte vydržet co nejdelší dobu. Pokuste se překročit dobu své masturbace na dvojnásobek, než jste zvyklí. Po čase si klidně můžete troufnout na trojnásobek času. Uvidíte, že výsledek se dostaví velmi brzy…

 

  • Posilujte svaly. V tomto případě však svaly pánevního dna. Jak? Při močení pravidelně přerušujte proud. Udělejte to několikrát. Tento cvik vám časem zaručí ovládnout ejakulaci a vydržet mnohem déle!

 

  • Stisk penisu. Pokud se příliš vzrušíte a potřebujete zamezit předčasné ejakulaci, stiskněte penis na chvíli přímo pod hlavou. Docílíte tak toho, že vytlačíte krev z penisu a tak uvolníte sexuálnímu napětí.

 

  • Sebekontrola. Sebekontrola je poslední fáze, která je ze všech nejsložitější. Sebekontrola spočívá v tom, že při správném trénování docílíte souhry těla a mysli. Tedy při správné sebekontrole dokážete svou ejakulaci dostatečně ovládat.

 

Další zajímavé články z rubriky svět muže

Muži versus přechod - co nás čeká a nemine?

Celebrity - rekordmani v počtu manželství a nejen to

Jak svět dobýval vesmír?

Kondomy - vše o nich...

Kuriózní sexuální zranění - ve stopách Angeliny Jolie?

Známé sexuální obyčeje na světě

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Mylène Farmer – Francouzka, která se ráda svléká
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies