Kuriózní sexuální zranění – ve stopách Angeliny Jolie?

Pohrávali jste si v posteli někdy s partnerem tak vášnivě, až se někomu z vás něco stalo? Ke zranění při sexu může dojít opravdu snadno. Co je však horší? Snést ukrutnou bolest nebo následující i několika týdnový sexuální půst.

Angelina Jolie

Muž a zajímavosti- zlomený penis

Při poloze, když je žena nahoře, se může stát, že neopatrně nasedne muži na penis tak, že ho zlomí. V penisu sice není žádná kost, prasknou ale obaly topořivých těles. Muži se pak na jeho penisu vytvoří obří modřina, někdy krvácí.

 

Je to hodně bolestivá záležitost a přestože toto zranění na první pohled vypadá pro muže tragicky, většina z nich nakonec vyvázne bez následků. Je jen potřeba nechat svůj „nástroj“ na pár týdnů v klidu.

Svět- ženy se mohou při sexu také ošklivě poranit

Většina sexuálních zranění se točí především kolem mužů. Ženy ovšem při neopatrném sexu mohou přijít také k újmě na zdraví.

 

Nejběžnější jsou různá poranění pochvy, ať již v samotném poševním vchodu, nebo hlouběji v oblasti takzvané klenby. Při násilném pohlavním aktu, ale spíš v případech, kdy jde o nepoměr mezi rozměry pochvy a penisu, může v poševní stěně dojít k trhlinám.

 

Také při masturbaci, kdy si žena do pochvy vsune předmět s ostrými hranami se může stát nepříjemnost.

Sexuální poranění Angeliny Jolie

Dokonce i slávná sexy herečka Angelina Jolie přiznala, že jsou její intimní partie poznamenány mnohými jizvami. Nemá je však ze žádného lékařského zákroku, ale sexuálního experimentování. Ve čtrnácti letech byla totiž natolik posedlá upíry, že se se svým tehdejším přítelem pustila do složité erotické hry s noži.

 

Celé hrátky skončily několika řeznými ranami na břiše a horních částech stehen. Na tento zážitek krásná Angelina Jolie vzpomíná jen nerada. Zvědaví novináři se jí však právě na tyto experimenty ptají hodně často.

Svět muže - další zajímavé články pro muže i ženy

Obydlení Marsu - fakt nebo fikce?

Televizní reklamy a jejich vliv na člověka

Ideální hospoda pro správné chlapy

Rybaření - rybolov z břehu i bez navijáku

Nejbrutálnější zločiny historie

Je normální být nevěrný?

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 1 Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

Procesory budoucnosti
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies