Snubní prstýnky z titanu

Snubní prstýnky jsou jednou z nejkrásnějších památek, které nám zůstávají ze svatebního dne. Důležité však je, aby takový snubní prstýnek opravdu dobře vypadal. Proto vám v následujícím článku představíme horkou novinku – snubní prstýnky z titanu.
Fotografie snubních prstenů

Druhy snubních prstýnků

V dnešní době na trhu naleznete nepřeberné množství snubních prstýnků. Dříve bylo zvykem nasadit si klasický, jednoduchý kroužek, na kterém bylo navíc poznat, že je snubní. Nyní však máte možnost si vybrat z mnoha designů, které nabízejí značky zabývající se svatebními doplňky.
Jak již bylo řečeno, sortiment je široký. Můžete zvolit zlato, bílé zlato, chirurgickou ocel, stříbro anebo kombinaci těchto kovů. Stále oblíbenějšími jsou však snubní prstýnky z titanu, které vypadají skvěle, jsou originální a také cenově dostupné.

Šperky z titanu

Titan je kov, který má velice dobré vlastnosti. Je pevný, kvalitní, jeho vzhled vypadá netradičně – kouřově tmavý, a tak není divu, že šperky z titanu jsou čím dál více oblíbenější.

Snubní prstýnky z titanu

Snubní prstýnky z titanu zatím nenabízí příliš mnoho značek. Každopádně naleznete takové, které se na tyto prstýnky přímo specializují. Pokud si pořídíte titanový snubní prsten, rozhodně neprohloupíte.

Můžete si být jisti jeho kvalitou, moderním vzhledem a kombinovatelností s jakýmkoli druhem oblečení. Navíc počítejte s tím, že jen tak někoho s titanovým prstenem nepotkáte. Lidé totiž výhody titanových šperků prozatím objevují.

Jaké jsou ceny titanových snubních prstenů?

Do titanových snubních prstýnků rozhodně nebudete investovat astronomickou částku peněz. Jejich ceny se pohybují jako ceny snubních prstenů z chirurgické oceli. Záleží samozřejmě na výrobci, ale možná při koupi narazíte na to, že titanové snubní prstýnky budou několikanásobně levnější než ty zlaté.

Pánská móda - zákony obleků

Automobil prozradí vaší image

Image muže – je libo bradku?

Beckhamovi - hvězdný pár hýbe světem

Heelys – jezdící boty

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Soutěžte s filmem Mechanik zabiják
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies