5 nejoblíbenějších hitech hraček současnosti

Představujeme Vám nejoblíbenější hitech hračky součastnosti, které jsou určeny speciálně pro nás chlapy. Která z nich se Vám líbí nejvíce?

Detailní fotografie MP4 hodinek s USB připojením

MP4 hodinky – s těmi rozhodně zamachrujete!

Mezi TOP 5 hitech hraček pro chlapy bezesporu patří MP4 hodinky. Ty umí nejen ukazovat aktuální čas, ale také přehrávat či nahrávat hudbu a video. Některé typy MP4 hodinek jsou schopny zobrazovat také knihy v elektronické podobě - to se hodí zejména těm, kteří občas potřebují a nebo chtějí si něco přečíst, aniž by sebou museli nosit závaží v podobě „normální“ knihy. Navíc jsou MP4 hodinky opatřeny 1,5 palcovým displejem a dostatkem volného místa (až 2GB) pro stáhnutí oblíbených souborů.  Pokud tedy chcete zamachrovat před kamarády, rozhodně jděte do nich!

MP4 hodinky

Hledač věcí – nejen pro sklerotiky…

Zapomínáte neustále někde svůj mobil, klíče, peněženku a nebo něco podobně důležitého Tak právě pro Vás je určena tato skvělá hitech vychytávka, která ušetří nejen čas strávený hledáním těchto věcí, ale také (a to je hlavní) nervy! Jeden ovladač a tři kompatibilní hledátka zaručí, že to co potřebujete, budete mít vždy po ruce. Stačí si hledátka připevnit k věcem, které postrádáte nejčastěji a je to. Když zas něco budete hledat, tak postačí na vysílačce zmáčknout příslušný knoflík a akustický signál vám napoví, kde se co právě nachází. Teď už jen zbývá neztratit tuto vysílačku…

Hledač věcí

Solární nabíječka – buďte neustále v provozu

Stylovou hitech hračičkou je také solární nabíječka, se kterou obstojíte v městské džungli a budete neustále nabití. Solární panel dobíjí mp3 přehrávače, mobilní telefony i PSP. Malý solární panel o výkonu 2,7W je propojený s nabíjecím Li-ion akumulátorem o kapacitě 1800 – 2200 mAh. Z akumulátoru vede 8 redukcí pro mobilní telefony a ostatní mobilní elektroniku. S touto stylovou vychytávkou se Vám tak již nikdy nestane, že by se u mobilu či mp3 přehrávače vybila baterie ve chvíli, kdy jej zrovna potřebujete.

Solární nabíječka

Dalekohled s odposlechem

Dalekohled s odposlechem funguje podobně jako bionické ucho - lze díky němu slyšet slabé zvuky vzdálené 20 až 30 metrů od nás a hlasité zvuky na neuvěřitelných 100 metrů. S touto chlapskou hračkou můžete navíc ladit frekvenci a v závislosti na šířce přijímaného zvuku se zaměřovat na konkrétní zvuky. Mimo toto jsou v dalekohledu zabudované čočky umožňující osminásobné zvětšení a rovněž digitální zvukový nahrávač, díky kterému si lze zvuky uchovat. Pokud jste tedy fanouškem Jamese Bonda a nebo chcete někoho špehovat (například manželku), tak by rozhodně dalekohled s odposlechem neměl chybět ve vaší výbavě.

Dalekohled s odposlechem

MP3 sluneční brýle

A nakonec jedna praktická věc pro všechny milovníky sportu a kvalitní hudby. S MP3 slunečními brýlemi Vám bude znít v uších oblíbená písnička a zároveň budete mít chráněné oči před slunečními paprsky. Navíc už nikdy nebudete muset řešit překážející kabel od sluchátek. Hudbu do přehrávače jednoduše dostanete pomocí přiloženého USB kabelu, který po propojení brýlí a počítače vytvoří klasickou jednotku výměnného disku (naštěstí je instalace bez jakýchkoliv ovladačů). Jeho kapacita je závislá na typu zakoupených brýlí.

MP3 brýle

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 1 Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

Nespoutaný Sébastien Chabal
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies