Beckhamovi - hvězdný pár hýbe světem

David Beckham společně s manželkou Victorií patří mezi hvězdné páry, které udávají módní směr, nejen co se týče oblečení, účesů, ale také parfémů. Seznamte se s podzimní kolekcí DB07.

Módní návrhářka Victoria Beckham na své propagační fotografii

David Beckham a jeho účesy

David Beckham se proslavil nejen svými skvělými fotbalovými výkony za fotbalový tým Real Madrid, ale také svými četnými změnami účesů, které se staly inspirací pro mnoho jeho fanoušků a fanynek. Nejnověji se Davidovi dostalo vysokého uznání od německých vlasových stylistů, kteří se shodli na tom, že nosí ty nejlepší účesy na světě. Nová posila losangeleského fotbalového klubu zabodovala především trvalou snahou o nový look a také citem pro barevné odstíny.

Móda podle Davida Beckhama

David a Victoria Beckhamovi to s oblékáním prostě umí. Vypadají vždy skvěle, jsou oba dva vždy dokonale barevně i stylově sladěni. I částečně proto jsou populární po celém světě. Známá módní značka v současné podzimní kolekci uvádí první exkluzivní řadu chlapeckých oděvů s označením DB07. Řada DB07 je zcela nová kolekce neformálního chlapeckého oblečení, která byla navržena ve spolupráci s Davidem Beckhamem.

Lehce erotické fotky v režii prominentního losangeleského páru

Beckhamovi jsou nejen hvězdným párem, který určuje módní směr, ať už se to týče oblečení, šperků, parfémů a nebo ůčesů, ale jsou také vyhledávaným cílem mnoha stovek fotografů. V poslední době David a Victoria své fanoušky opět překvapili. Na titulních stránkách amerických tiskovin mohli jejich fanoušci spatřit lehce erotickou fotoserii, kterou David a Victoria společně nafotilii.

Victoria Beckham má image fotbalové princezny

Chcete vonět stejně jako slavný fotbalista Los Angeles Galaxy?

Intimately, Instinct, Intense Instinct….jsou vám tyto názvy povědomé? Jedná se o parfémy z kolekce Davida Beckhama, které se úspěšně prodávají po celém světě.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 1 Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

Co si v kinech nenechte určitě ujít!
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies