Automobil prozradí vaší image

Nejen vaše oblečení, ale i auto, ve kterém jezdíte, na vás prozradí, jaký jste. Vlastníte červeného sporťáka nebo dáváte přednost něčemu méně nápadnému? Barvou i typem vozu na sebe prásknete své sny a touhy.

Automobil Koenigsegg CCX

Jak kupují auto ženy a jak muži?

Zatímco ženy se při koupi automobilu zajímají hlavně o design, bezpečí a pohodlí vozu, muži vyžadují silný motor a dobré jízdní vlastnosti. Automobil je pro nás zdrojem zábavy, dobrodružství, prestiže a někdy také doplňkem k chybějícímu sebevědomí. V BMW se přece jen cítíme lépe než v ojeté Škodovce. Řídit pro nás znamená ovládat.

 

První automobil je něco jako splněný dětský sen. Nejraději bychom si rovnou koupili nejnovější model superautomobilu Lamborghini, ale ne každý je majitelem tak tučného konta, a tak nakonec skončíme v méně okázalém, ale za to spolehlivém plechovém miláčkovi, do jehož oprav a zdokonalování jsme ochotni vrážet nemalé částky.

Co o vás prozradí vaše kára

Automobil hodně vypovídá o charakteru svého majitele. Pokud vlastníte přepychový vůz, toužíte po moci a vyšším postavení. Můžete jím ale také zakrývat své pocity méněcennosti. Pokud jste mužem středního věku, ale koupil jste si vůz oblíbený u mladé generace, vyjadřujete tím touhu zůstat mladý. Pokud máte naopak rád starší značky nebo dokonce historické kousky, řídíte se stále stejnými principy a možná se nedokážete odpoutat od vlastní minulosti.

 

Muži, kteří mají ve voze vždy uklizeno jsou spolehliví a působí na ženy velmi seriózně. Pokud tedy vyrážíte na rande, sjednejte ve voze pořádek alespoň pro tentokrát!

Řekni mi, jaká je barva tvého auta, a já ti řeknu, kdo jsi

O majiteli vozu vypovídá nejen typ automobilu, ale i barva. Převládá-li na vašem automobilu více barev, svědčí to o vaší hravosti, spontánnosti, ale také nechuti vzít zodpovědnost do vlastních rukou.

Bílá

U majitelů bílých automobilů stojí na prvním místě morálka a dobrá pověst. Snaží se být dobrými lidmi, jsou otevření a upřímní.

Černá

Pro černý automobil se většinou rozhodují svéhlaví lidé schopní jít proti proudu, jen aby dosáhli svého. Mají sklony k tajnůstkářství.

Šedá

Majitelé šedých vozů si přejí být nenápadní, touží žít v klidu a bojí se sporů. Jsou to nejistí a velmi opatrní lidé.

Stříbrná

Stříbrná vyjadřuje odstup, neochota nebo strach připustit si někoho k tělu. Zároveň je zde touha po mimořádnosti.

Zlatá

Majitelé zlatých vozů touží po přepychu a uznání, chtějí se dostat výsluní. Jejich výbornými vlastnostmi jsou štědrost a velkorysost.

Žlutá

Žluté auto na svého majitele prozrazuje touhu po moderním stylu života a jeho optimistický přístup k životu.

Oranžová

Oranžový automobil vlastní dynamičtí a spontánní lidé se sklony k hektice.

Béžová

Béžový automobil vlastní nenápadní lidé – snílci.

Hnědá

Hnědá patří požitkářům a pohodářům, kteří nemají rádi konflikty.

Červená

Červený bourák zrcadlí vitalitu, touhu po úspěchu a uznání. Majitelé těchto vozů jsou rádi středem pozornosti. V kritických chvílích dokáží být nepříjemní až agresivní.

Fialová

Fialová patří přemýšlivým lidem se zájmem o vše tajemné. Jsou mezi nimi také umělci a baviči.

Světle modrá

Světle modrý vůz obvykle řídí bezstarostní lidé, kteří neradi cokoliv řeší. Mohou mít sklony k flegmatismu.

Tmavě modrá

Tmavé modré vozy patří lidem, kteří jsou spokojeni sami se sebou, nevyhledávají konflikty a sami poskytují bezpečí.

Zelená

Pro zelený automobil se obvykle rozhodují klidní až pasivní lidé, kteří nemají rádi násilí a bojí se konfliktů. Na druhé straně vynikají empatií a schopností případné spory urovnávat.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.5 Počet: 2 Nejlepší: 5 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

Nespoutaný Sébastien Chabal
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies