Image muže – je libo bradku?

Nechte se inspirovat a pozměňte svou image. Bradky jsou stále v módě, jen je třeba vědět, jaké letí právě teď. Je libo elegantní bradku nebo tzv. „kozí”? Pokud máte rád extravaganci, můžete si svou bradku přebarvit.

Snímek zachycující muže opřeného o zeď, který přemýšlí

Malá, tenká bradka je sexy

Malá tenká bradka připadá většině ženám sexy. V tomto případě se fantazii meze nekladou. Můžete si na své tváři vytvořit z vousů pouze malou tenkou čárku nebo například malý trojuhelníček uprostřed brady. Jakou si svou bradku uděláte, tak takovou jí budete mít.

Takzvané „kozí bradky”

Takzvané „kozí bradky” se podle průzkumu ženám příliš nelíbí. Ženy mají rády muže, kteří o svůj vzhled pečují. Pečovat by měl muž také o své vousy. Hladce oholený muž, nebo muž s malou decentní bradkou, je pro ženy víc sexy než muž, který se o svou tvář nestará a chodí věčně zarostlý.

Bradka spojená s knírem

Bradku spojenou s knírem nosí převážně starší muži. Tento styl bradky zvýrazňuje mužnost. Mezi známé mužské celebrity, kteří nosí bradku spojenou s knírem patří třeba Chuck Norris.

Chcete být jedinečný ? Obarvěte si bradku!

Pokud chcete být něčím výjimečný, můžete si svou pracně vypěstovanou bradku obarvit. Mít bradku načerno (jste-li blonďák) nebo obarvenou nablond (jste-li tmavší typ)
může být zajímavé. Pro typy mužů, kteří se rádi ještě víc odlišují jsou k dostání i barvy výraznější. Nebojte se experimentů! Není důvod, proč si neobarvit bradku nazeleno, oranžovo nebo dokonce narůžovo. S takovou barvičkou vás rozhodně nikdo nepřehlédne...

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 3 Nejlepší: 4 Nejhorší: 2

Diskuze

Vybrané video

Christina Aguilera ft. Cher aneb Hříšný tanec 3
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies