Sexy Charlize Theron

Charlize Theron je velmi oblíbenou herečkou a modelkou, která to v životě neměla příliš lehké. Přečtěte si o této sexy celebritě více informací a pokochejte se její krásou v naší bohaté fotogalerii.

Charlize Theron

Ze života Charlize Theron

Sexy Charlize Theron se narodila 7. srpna 1975 v Benoni v Jižní Africe, jako jediné dítě Charlese a Gerdy Theronových. Její otec vlastnil farmu a firmu na stavbu silnic. Od šesti let Charlize chodila do kurzů baletu, protože se chtěla stát tanečnicí. Brzy poté začala profesionálně tancovat v Jonannesburgu. V roce 1991 postihla Charlize tragická událost (její otec fyzicky napadl matku a matka jej v obraně zastřelila).

Počátky kariéry modelky a tanečnice

Zanedlouho po tragické nehodě odjela Charlize do Milana, kde začala pracovat jako modelka. Láska k tanci ji ale nakonec zavedla do New Yorku, kde tancovala pro Joffrey Ballet. V 18-ti letech kariéru tanečnice ukončila kvůli zranění. Osud ji ale přál a proto ve chvílích, kdy na tom Charlize nebyla nejlépe, ji objevil agent a chtěl, aby se stala herečkou. Od té doby se stala jednou z nejrychleji stoupající hvězdou v Hollywoodu, zejména díky kombinaci talentu a přirozené krásy.

Charlize se objevila  ve filmech Kukuřičné děti III (Children of the Corn III), Two Days in the halley, Ďáblův advokát (The Devil's Advocate), Trial and Error, Velký Joe (Mighty Joe Young), Celebrity, Legenda o slavném návratu, Falešná hra, 15 minut, Listopadová romance, Prokletí žlutozeleného škorpióna, Probuzení v Reno, V pasti, Loupež po italsku, Job, Zrůda, V údolí Elah, Hancock a mnoha dalších.

Pro zajímavost:

Charlize je již deset let tváří parfému J'adore od Diora. Objevila se také v reklamě na Maritini, kde vypadá jako Marilyn Monroe. Tuto reklamu můžete shlédnout v přiloženém videu, které naleznete pod článkem.

Kromě toho, že je aktivní členkou organizace za práva zvířat PETA a zajímá se o práva žen, také založila vlastní nadaci, která se snaží bojovat proti viru HIV a nemoci AIDS v její rodné Africe.

Sexy Charlize Theron časopise Playboy

V roce 1999 se Charlize objevila v květnovém vydání pánského časopisu Playboy. Časopis People magazine ji v roce 2000 zvolil jako jednu z padesáti nejkrásnějších žen světa.

Ze soukromí této sexy krásky

Od září 2000 začala Charlize randit s Georgem Clooneyem, O měsíc později začala randit s Stephanem Jenkinsem, hlavním zpěvákem skupiny Third Eye Blind. Od roku 2002 žila s irským hercem a režisérem Stuartem Townsendem. Pár se na počátku letošního roku rozešel. Nyní randí s Keanu Reevesem, se kterým hrála už v mnoha komediích.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

5 nejoblíbenějších hitech hraček současnosti
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies