Sexy Kateřina Kristelová - fotky pro Playboy

Dnes jsme si blíže "posvítili" na Kateřinu Kristelovou. Zajímá vás, jak to má Katka s chlapama? Chcete vědět více podrobností o kalendáři, který nafotila? Chcete vidět její fotky? Pokud ano, neváhejte a čtěte dále!

Česká moderátorka Kateřina Kristelová na černobílé fotografii

Kateřina Kristelová má nového milence

Kateřina Kristelová nedávno konečně prozradila, kdo je její nový milenec. Je jím hokejista Martin Tůma. Už po třech měsících vztahu Katka cítí, že potkala toho pravého. Předtím chodila také s hokejistou, Lukášem Filipem a poté byla půl roku sama. V té době se hodně přátelila se Sámerem Issou, ale jak tvrdí, jsou jen dobrými přáteli, stejně jako s Lukášem.

Seznámil je kamarád

S Martinem Tůmou, který působil v týmu Florida Panthers nebo v Litvínově (nyní hraje v Ústí nad Labem), je seznámil jejich společný kamarád. Martin Katku díky angažmá v Americe vůbec neznal.

I pod nátlakem bulvárních médií se Katka dlouho snažila jméno nového přítele udržet v tajnosti, nakonec však podlehla. Nyní tvrdí, že se nyní cítí být opravdu šťastná. Martin Tůma by neměl chybět ani na křtu jejího nového kalendáře pro Boom TV.

Erotické fotky pro Playboy a kalendář Boom TV

V létě Kateřina s fotografem Stanislavem Štrossem nafotila sérii fotek do červencového čísla časopisu Playboy a také kalendář na příští rok. Za focení aktů dostala částku, která měla pět nul. Po nafocení těchto sexy fotek, si Kateřina na nedostatek nápadníků rozhodně stěžovat nemůže. Dokonce už přímo ve Venezuele musela odmítnout žádost o ruku od místního údržbáře.

Katka je krásná a úspěšná moderátorka

Krásná Kateřina se kromě focení věnuje hlavně moderování. Vidět ji můžete v internetové televizi Stream, připravuje další díly soutěžního pořadu Souboj hitů na České televizi, provázela zpěváky na soutěži Eurosong 2008 a navíc moderuje na hudební stanici Óčko.

Poznejte další sexy celebrity:

Gábina Partyšová se vrací!

Přátelská Courteney Cox

Zoufalá Nicollette Sheridanová

Nejvíce sexy tenistky světa

Nejžádanější sexy modelky světa

Hrdinská Ali Larter

Nebezpečně nebezpečná Lindsay Lohan

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 1 Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

Priyanka Chopra – z Bollywoodu do Hollywoodu?
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies