Gábina Partyšová se vrací!

Zpěvačka, modelka, moderátorka a také samozřejmě sexy žena - Gábina Partyšová, se po rodičovské dovolené vrátila zpět na televizní obrazovky. A opět neúnavně prohání celebrity na večírcích... Exkluzivní fotografie naleznete právě ZDE!

Česká moderátorka Gábina Partyšová při svém reklamním focení s elektrickou kytarou

Gábina Partyšová opět v práci

Celé dva roky vydržela Gábina Partyšová žít bez neustálé přítomnosti televizních kamer. Užívala si rodičovské dovolené, při které ji její syn Kristián zaměstnával na plný úvazek. Příjemný domácký život jednou musel skončit, proto na začátku letošního podzimu Gábina neodolala nabídce, aby se zase pravidelně objevovala v televizi. TV Prima jí nabídla podobnou práci, jakou dělala předtím na konkurenční stanici Nova - takže vymetat večírky a točit na nich reportáže.

Celebrity v ohrožení - pozor na Gábinu Partyšovou!

Nyní tedy Gábina opět vymetá všechny možné večírky a točí reportáže, ve kterých zprostředkovává divákům názory celebrit, které na těchto večírcích bývají uvolněné. Celebrity posilněné alkoholem divákům, kteří je znají především v jiných souvislostech, někdy až vyráží dech.

Syna Kristiána po večerech svěřuje do péče svému manželovi Josefu Koktovi nebo rodičům. Sama o něj nemusí mít strach, protože těmto osobám podle svých plně slov plně důvěřuje. Může se tak v klidu soustředit na svou práci. Naštěstí se akcí nemusí zúčastňovat denně a tak si krásná maminka Gábina Partyšová syna užije dost.

Sexy i po porodu

Před porodem se Gábina řadila mezi nejlépe oblékané celebrity. Vždy si potrpěla na svůj vzhled a snažila se vypadat sexy, což se jí dařilo výtečně. Po porodu tomu není jinak. Začala na sobě pracovat a kila šla rychle dolů, nyní si opět může dovolit nosit i velmi odvážné modely, které toho více odkrývají než schovávají. V současnosti se však v tomto směru více hlídá a volí raději modely decentnějšího charakteru…

Erotické fotografie Gábiny Partyšové naleznete právě ZDE!

Poznejte další sexy celebrity:

Sexy Jitka Čvančarová a její nej

Přátelská Courteney Cox

Zoufalá Nicollette Sheridanová

Provokativní kráska Megan Fox

Nejžádanější sexy modelky světa

Sienna Miller – úspěšná ve filmu i na přehlídkovém mole

Nebezpečně nebezpečná Lindsay Lohan

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Profil: Yannick Noah
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies