Nejvíce sexy tenistky světa

Mezi nejvíce sexy ženy, pohybující se na tenisových kurtech, jsme vybrali srbskou Anu Ivanovičovou a dvě ruské zástupkyně Mariu Sharapovou a Mariu Kirilenko. Více informací se dozvíte zde.

Tenistka Ana Ivanovičová při reklamním focení

Krásná Ana Ivanovičová

Srbská tenisová kráska Ana Ivanovičová táhne oči diváků nejen svou hrou, především muži z ní na jejích zápasech nemohou doslova spustit oči. Tato sexy brunetka je doma v Srbsku také obrovskou osobností, svědčí o tom i fakt, že na oslavě dvacátých narozenin jí blahopřál sám srbský premiér Boris Tadič.

 

Ana Ivanovičová momentálně žije v Basileji, kde také trénuje. Mezi profesionální tenistky se zařadila v roce 2003. Její internetové stránky jsou nejnavštěvovanější stránky žen - sportovkyň na světě.

Maria Sharapová je nejbohatší

Na ruskou sexy tenistku Mariu Sharapovou je při zápasech radost pohledět. Je známá mimo jiné tím, že více než ostatní hráčky, dbá na to, jak při zápase vypadá. I díky tomu si udržuje vysokou popularitu mezi muži a umisťuje se na předních příčkách módních žebříčků.

 

Maria Sharapová drží několik nej. Je celkově nejbohatší ruskou sportovkyní, podle amerických dentistů se navíc může pyšnit i nejlepším úsměvem mezi sportovkyněmi. Při hraní tenisu je také jednou z nejhlučnějších hráček…

Sexy Maria Kirilenko

Zatím na výrazné tenisové úspěchy čeká, přesto už se o Marii Kirilenko často mluví. Její fotky začínají plnit titulní strany magazínů a to hlavně díky jejímu andělskému vzhledu. Krásně blond vlasy a neuvěřitelně sexy tělo…

 

Podle mnohých je ještě mnohem krásnější, než její předchůdkyně Anna Kurnikovová - a to má kariéru teprve před sebou. Tenisem si zatím vydělala asi 2 miliony dolarů, v žebříčku WTA figurovala nejvýše na dvacátém místě. Kromě tenisu miluje fotbal a košíkovou.

Poznejte další sexy celebrity:

Carmen Electra versus Pamela Anderson

Monica Belluci – hojně opěvovaná italská bohyně krásy

Kelly Clarkson - nadějná hvězda Ameriky

Oblíbená zpěvačka Lily Allen

Victoria Silvstedt – švédská sexbomba

Sexy modelka Bar Rafaeli

Krásná a sexy Elisha Cuthbert

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Geniální huliči
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies