Zoufalá Nicollette Sheridanová

Nicollette Sheridanová je anglicko-americká herečka, která byla nominována na Zlatý glóbus. Nejvíce se proslavila díky rolím Edie Brittové v seriálu Zoufalé manželky nebo Paige Mathesonové v Knots Landing.

Modelka Nicollette Sheridanová při focení v růžových šatech

Nicollette Sheridanová je nevlastní dcera slavného Kojaka

Narodila se v roce 1963 ve Worthingu v Anglii, je dcerou Sally Sheridanové. Jejím nevlastním otcem je herec Telly Savalas (Kojak). Vlastního otce nikdy nepoznala. V deseti letech se nastálo přestěhovala do USA.

Její herecké začátky…

Svoji hereckou kariéru začala v seriálu Paper Dolls. Ten ji však moc slávy nepřinesl a tak se prosadila až v seriálu Knots Landing. I když tam začala pouze jako představitelka vedlejší role, její popularita udělala z postavy Paige Mathesonové ústřední postavu. V tomto seriálu učinkovala až do jeho konce v roce 1993. V devadesátých letech se také objevila v několika seriálech a filmech, jako například Agent WC 40, Virus nebo Beverly Hills Ninja.

Zoufalé manželky ji zařadily mezi TOP celebrity

Další velký úspěch ji přinesl seriál Zoufalé manželky (Desperate Housewives), za který obdržela i nominaci na Zlaý glóbus. V tomto kultovním seriálu o intimních životech žen na americkém předměstí, Nicollette hraje roli velmi ctižádostivé, svobodné a kurážné realitní makléřky, která co chce, to dostane. V seriálu již byla dvakrát vdaná a velice si zakládá na svém vzhledu. Bez povšimnutí nenechá nic, co nosí kalhoty a vesměs je při svých lovech úspěšná.

Sexy Nicollette Sheridanová se vdala

Nicollette Sheridanová si dlouho nemohla najít stálého partnera a tak i v osobním živote se dala nazvat zoufalou. V roce 2005 se však vrátila ke svému bývalému příteli Michaeli Boltonovi a ohlásili svatbu. Přesto, že se ještě jednou se zpěvákem Boltonem rozešla, se letos tajně vdala a touží konečně po dítěti.

Poznejte další sexy celebrity:

Nejvíce sexy tenistky světa

Provokativní kráska Megan Fox

Nejžádanější sexy modelky světa

Playboy – co jste o něm možná nevěděli...

Sexy Ivana Jirešová

Jessica Biel – mladá, talentovaná a sexy...

Tereza Pergnerová – vzestup a pád

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 1 Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

Lily Allen – rebelka, která si sáhla na dno
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies