Nebezpečně nebezpečná Lindsay Lohan

Lindsay Lohan se i přes své mládí stala uznávanou hollywoodskou celebritou. Pupularitu si udržuje tím, že neustále šokuje.

Herečka Lindsay Lohan při svém focení na sedačce

Lindsay Lohan, nejen herečka

Lindsay Lohan je americká herečka, modelka, zpěvačka a textařka. Své největší úspěchy však slavila jako herečka. Narodila se v NewYorku, 2. července, tedy ve znamení raka.

Jako herečka se řadí mezi celebrity

Svět se o mladé Lindsay dozvěděl díky roli ve filmu Past na rodiče z produkce Walt Disney Pictures. Dále si zahrála ve filmech Protivný sprostý holky, Mezi námi děvčaty nebo Zpověď královny střední školy...Dosáhla i několika individuálních ocenění, získala cenu MTV Award a Kids Award. Co se týče herectví, na televizní obrazovce jsme ji ještě mohli shlédnout v seriálech Another World, Guiding Light a Bette či celovečerních filmech Life-Size nebo Get a Clue.

Lindsay versus závislost na alkoholu...

Modelingu se dračice Lindsay Lohan věnuje již od svých tří let. Doposud se objevila ve více než šedesáti reklamách, v současnosti jí přední světové značky neváhají zaplatit i milióny dolarů. O tuto hnědovlasou krásku je tedy slušně postaráno... Není proto divu, že si před nedávnem tu a tam vyrazila s kamarádkami na večírek.

 

Tehdy Lindsay pojilo obrovské přátelství se známou vymetačkou všech párty - Paris Hilton. a jak jejich přátelství nakonec dopadlo? Lindsay Lohan skončila v léčebně. V léčebně nezahálela a díky svému sex-apelu si brzo našla milence. Personál je spolu několikrát přistihl v intimních situacích, i když to pravidla v ústavu striktně zakazují.

Sexy Lindsay miluje ženy

Všichni muži, kteří by snad měli zájem tuto krásku ulovit, si musí nechat zajít chuť. Už delší dobu chodí se ženou, veřejně se přiznala, že je lesba. Se svou přítelkyní Samanthou Ronson se chlubí perfektním vztahem, stihly už i oznámit, že se budou brát...

 

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Sexy Nicole Scherzinger v 'Men in Black 3'
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies