Nové BMW X6 bude mít svou premiéru v květnu!

Nový vůz z velké rodinky BMW, který se objeví na trhu začátkem května nese honosné označení - BMW X6. Pojďte se společně s námi podívat, co tento nový krasavec v sobě ukrývá.
Osobní automobil značky BMW X6 a jeho testování v terénu

BMW X6 a jeho design

Nové BMW X6 nebude typickým SUV, jak byste určitě čekali. BMW X6 spočívá na stejných základech jako BMW X5, narozdíl od staršího bratra je nové BMW X6 o 23 centimetrů delší, 5 centimetrů širší a 8,6 centimetrů nižší. Stejně tak, jako zbytek modelové řady bude i toto nové BMW standardně vybaveno 19-ti palcovými litými koly se systémem pohonu všech kol X-Drive.

Jízdní vlastnosti a dynamika

Nové BMW X6 nabízí v základní nabídce 4 druhy motorů – 2 benzínové a 2 dieselové. Základní verze motoru u X6 jsou 30d (235 koní a 520 Nm) a 35d s přeplňováním Twin Turbo (286 koní a 580 Nm). Vrcholem nabídky je varianta 50i - což je zbrusu nový dvakrát přeplňovaný osmiválec 4,4 litru vybavený přímým vstřikováním paliva (407 koní a 609 Nm). Z nabídky benzínových motorů si nový majitel BMW X6 si může vybrat také šestiválcovou benzinovou variantu 35i (306 koní a 400 nM). Z 0 na 100 se nové BMW X6 dostane během chvilky – stačí mu na to pouhých 5,4 sekund. Maximální rychlost u X6 je 250 km/hod.

Užitečné systémy u BMW X6

Nové BMW X6 je vybaveno i řadou bezpečnostních systémů, mezi něž patří například Dynamic Performance Control či Dynamic Stability Control+, které umí inteligentně přerozdělovat krouticí moment mezi kola jednotlivých náprav.

Rubrika Automoto Vám nabízí:

Těšte se na nový Lexus LF-A Roadster

Ferrari F430 Spider BIO Fuel

Chevrolet Corvette ZR1 - nový, lepší, výkonější

Lepší a prostornější Audi A3 Sportback

Mitsubishi Eclipse - sportovní vůz

Maybach Exelero - je libo 700 koní pod kapotou?

Audi R8, další člen početné rodiny

Volvo C30, auto stvořené pro Jamese Bonda

BMW M6 Convertible

Mitshubishi Lancer Evo IX

Maseti MC12

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Lana Del Rey - kdo to, sakra, je?
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies