Nej muži ze světa šoubyznysu

V českém showbyznysu se pohybuje mnoho zajímavých osobností. Které z nich ale ovlivňují dění ze všech nejvíc? V dnešním článku jsme vybrali Leoše Mareše, Karla Gotta a baviče Petra Novotný.
Moderátor Leoš Mareš zachycen při svém moderování

Úspěšný Leoš Mareš Leoš

Mareš je moderátor a občasný zpěvák. Sám o sobě říká, že neumí zpívat, jednu dobu však jeho písničky téměř neustále hrála všechna rádia pořád dokola. Leoš tak získal obrovské množství fanynek převážně ve věku okolo patnácti let. Je taky známý tím, že klade důraz na módní vzhled. Proslul například nošením kožichů...

zajímavosti o Leošovi

Od roku 1997 moderuje ranní show v rádiu Evropa 2, současně působí v televizi Nova jako moderátor hudební hitparády Eso. Dále moderoval třetí řadu soutěže Česko hledá Superstar, soutěž Big Brother, vyhlášení ankety Český slavík nebo pěveckou soutěž X Factor.

 

Leoš Mareš je v současnosti pracovně nejvytíženějším a nejdražžím českým moderátorem. Měsíčně vydělá i stovky tisíc korun a každým svým vystoupením potvrzuje, že je u nás mezi moderátory číslem jedna.

Muž bavič: Petr Novotný

Petr Novotný se několikrát stal bavičem roku. V dobách své největší slávy bavil lidi prostřednictvím svého pořadu Novoty. Ten ale po letech na výsluní skončil a s tím i popularita Petra Novotného. Najednou nikdo nechtěl poslouchat „vtipy“ o jídle a jeho ženě... Více než ostatní se vtipům bývalého baviče roku směje on sám.

 

Petr Novotný sice zmizel z obrazovky a objevuje se na ní jen sporadicky (mimo pořad TV Prima, kde již také skončil), zůstala mu však jeho manažerská agentura díky ní má možnost potahovat nitky showbyznysu pěkně ze zákulisí.

Hvězdný Karel Gott

Karel Gott je, co se týče showbyznysu jednoznačně jedním z nejúspěšnějších mužů naší historie. Zlaté Slavíky získává jako na běžícím páse a na výsluní se drží i mezi novými mladými zpěváky. Karel drží krok s dobou a dokáže svůj styl přizpůsobit novým trendům, i proto se stále těší velké oblibě.

Další zajímavé články z rubriky svět muže

Muži versus přechod - co nás čeká a nemine?

Celebrity - rekordmani v počtu manželství a nejen to

Jak svět dobýval vesmír?

Kondomy - vše o nich...

Kuriózní sexuální zranění - ve stopách Angeliny Jolie?

Známé sexuální obyčeje na světě

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Nejkrásnější Prdelka zpátky v Praze!
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies