Nejkrásnější Prdelka zpátky v Praze!

Jste fanoušky krásně vypracovaného pozadí drobounké Kylie Minogue? V tom případě si nenechte ujít její návrat do Prahy v březnu 2011! Potřebujete ten vyhlášený zadeček trochu připomenout? Tak jen čtěte dál!

Fotografie ženy s detailem jejího zadečku

Po dvou letech se O2 Aréna v Praze může těšit na návrat jedné z nejpřitažlivějších žen světa. Kylie Minogue totiž čeká "APHRODITE - Les Folies Tour 2011", kde představí své nové album "Aphrodite". Na žhavou show se můžete těšit 2. března, Kylie osobně vyřídila svým fanouškům, že bude plná vzrušení, radosti a krásy, takže čert ví, co vlastně předvede.

Rodilá Australanka byla v roce 2010 označena za nejmocnější celebritu ve Velké Británii, předčila tak Cheryl Cole a Davida Backhama a se singly All the Lovers a Get outa my way předhání světové jedničky. Přeprala dokonce i Kate Moss - a to v žebříčku nejlépe oblékaných celebrit, kde vyhrála krásné první místo. 40-letá zpěvačka se právě pilně učí španělsky, zasnoubila se totiž se španělským modelem Andreasem Velencosou (31). Velké plány na založení rodiny musí ale kvůli turné počkat, což je dobrá zpráva pro všechny, kteří se v březnu chystají do Prahy.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Když do divadla, tak na improshow!
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies