Abychom vám mohli poskytovat služby sociálních sítí, používáme na tomto webu soubory cookie. Soubory cookie slouží k osobnímu přizpůsobení obsahu, poskytování reklam na míru. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookie.

Mandy Moore má nadání

Krásná, půvabná a sexy... To je jen několik málo rysů, které Mandy Moore vystihují. Pokud se chcete dozvědět něco víc o této sexy krásce a o jejím životě, rozhodně dočtěte tento článek až do konce!!!

Herečka Mandy Moore ležící na podlaze

Mandy Moore – něco málo z jejího života

Mandy Moore je známá zpěvačka, herečka a také modelka. Její život započal 10.4.1984. Narodila se v městečku zvaném Nashua, které se nachází v New Hampshire ve Spojebých státech Amerických.

Sexy Mandy Moore – vstup mezi celebrity aneb jak to všechno začalo

Kariéru této známé osobnosti odstartovalo v roce 2001 setkání s hledačem talentů. Ten si jí všiml na letišti, když se se svým otcem vracela z dovolené z Hawaje a nabídl jí místo v modelingové agentuře. Tehdy jí bylo pouhých 16 let. Mandy neváhala a nabídnutou šanci plně využila. Zanedlouho už jezdila po celém světě v okruhu New York - Sydney - Tokyo - Milano.

Mandy Moore a Miss

V roce 2005, když jí bylo 19 let, ji přihlásil její kamarád Román Fonseca do soutěže Miss. V této soutěži okouzlila svým šarmem nejen porotu, ale i divácké obecenstvo a získala tak oba nejcenější tituly (titul Miss a Miss sympatie). Titul miss sympatie dokonce získala s drtivou převahou. Diváci ji podpořili 70% hlasů.

Mandy Moore – kariéra slavné herečky

Za svou kariéru už natočila několik filmů. Určitě si ji pamatujete ze snímku Deník princezny z roku 2001, kde se objevila v roli právě objevené princezny ''Ženovie'' a všechny diváky okouzlila svou krásou. V loňském roce se k nám dostal zatím poslední film s její hereckou účastí - Vdáš se, a basta!

Filmografie Mandy Moore

  • 2007 Vdáš se, a basta!
  • 2006 American Dreams
  • 2006 Southland Tales
  • 2005 Racing Stripes
  • 2004 Hon na svobodu
  • 2004 Černá ovce
  • 2003 Láskou praštěná
  • 2002 Dlouhá cesta
  • 2002 Sladkých 17
  • 2002 Kingdom Hearts
  • 2001 Dr. Dolittle 2
  • 2001 Deník princezny
  • 2000 Magic Al and the Mind Factory

 

Další zajímavé informace o sexy ženách:

 

Lucie Borhyová a její ňadra

Laďka Něrgešová je posedlá sexem

Vnadná Berenika Saudková

Michaela Ochotská a fotky pro Playboy

Sexy kalendář Agáty Hanychové

Oblíbená zpěvačka Lily Allen

Krásná a sexy Elisha Cuthbert

Krásná ošklivka Katka

Veronika Vařeková - prostě dokonalá...

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Procesory budoucnosti

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2017 eMagazíny.CZ s.r.o.