Mezinárodní konference o seznamování

Do Prahy se chystají světové špičky ve svádění žen, aby vystoupili na jedinečné mezinárodní konferenci o seznamování, svádění a osobním rozvoji. Konference potrvá od 30. dubna do 1. května. Díky svému úspěchu je v Praze už potřetí.

Fotografie zachycující mládež jak se baví

Konference poprvé ve své tříleté historii vystupuje pod novým jménem – SprávnýChlap.cz. Díky tomu se tak otevírá široké veřejnosti a usnadňuje i komunikaci médií s organizátory. Na serveru http://spravnychlap.cz/ jsou průběžně aktualizovány veškeré informace o konferenci, nechybí videozáznamy z loňských ročníků, odborný slovník svůdců a profily řečníků.

Na tiskové konferenci, která proběhla minulý čtvrtek, představili organizátoři další novinky, které na účastníky čekají v tomto roce. Letos poprvé zavítají mezi zahraniční lektory i řečníci z Čech, například jeden ze zakladatelů české pickup komunity a legendární svůdník Václav Matoušek (Pan Huu). Jeho životním mottem je především naučit sám sebe a jiné vést po všech stránkách bohatý život, ve kterém přitažlivé a inteligentní ženy dokážou naplno prožít a rozvinout svou ženskou přirozenost. Dalším z českých řečníků bude i jeden z nejznámějších DJ Jižní Moravy, DJ Neon. S účastníky konference se podělí o své zkušenosti a rychle použitelné rady, jak se stát oblíbenějším a vyvarovat se častých společenských faux pas. Svou účast předběžně potvrdila také proslulá hvězda českého porno herectví, Robert Rosenberg.

přednáškový sál

Jedním ze zahraničních lektorů je britský mistr svádění s přezdívkou Yad. Tento specialista na tzv. Daygame, začátkem tohoto roku představil vlastní DVD, na kterém jsou přímo v akci natočené situace při svádění žen v běžných denních situacích. Představí se i světová elita na pickuperské scéně – chorvatský mistr svádění s přezdívkou Badboy. Přestože jako dítě za války v Jugoslávii utrpěl těžké zranění hlavy, kvůli kterému má dodnes špatně pohyblivou polovinu těla, dokáže balit ty nejkrásnější ženy. Jeho filosofií je především víra v sebe a vlastní schopnosti: „Můžeš mít ty nejlepší schopnosti a dovednosti, ale pokud v ně nevěříš, tak jsou ti k ničemu.“ Novinkou letošního roku je také Michael Lassen, dlouholetý kouč osobního rozvoje a NLP. V rámci sobotního odpoledne letos nově proběhne také blok speciálních 18 minutovýh přednášek, tzv. TED talks. Řečníci budou v těchto krátkých časových úsecích hovořit o zajímavostech svého oboru. Cílem takových prezentací je především intenzivnější předávání zkušeností.

flirtování

V Čechách se myšlenka o tom založit konferenci zrodila především ve snaze podporovat klasickou formu seznámení a pomoci tak mužům, kteří chtějí zkvalitnit svůj život a žít ho naplno. Poradit těm, kteří se chtějí stát v životě úspěšnějšími především u žen a to jak v dlouhodobém vztahu, tak při krátké známosti. Podle mluvčího projektu Pavla Bambáska vše vychází z absence vzájemné komunikace, která v dnešním trendu společnosti chybí. „Všichni neustále sedí u počítačů, komunikují spolu na sociálních sítích, seznamují se na internetových seznamkách. Koukáme na sebe a nikdo s nikým nepromluví ani slovo. To není správně. Měli bychom spolu mluvit a seznamovat se. Myslíme si, že možná právě tohle je důvod, proč dnes lidé nejsou šťastní. “ Sám předseda sdružení a hlavní organizátor konference k tomu říká: „Chtěli jsme vytvořit akci, která by pomohla všem klukům, kteří na sobě chtějí pracovat a výrazně se zlepšit ve svých vztazích s holkama. Zkusili jsme oslovit nejlepší evropské svůdce a ti naši iniciativu uvítali. To, že ta akce byla v minulých letech takovým úspěchem a letos ji pořádáme již potřetí, mě naplňuje nadějí, že to co děláme má smysl.“

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Mila Kunis dobývá Hollywood
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies