Oblíbená zpěvačka Lily Allen

Zpěvačka Lily Allen se narodila roku 1985 v Londýně. Je ve znamení býka a to také dokazuje její temperamentní charakter. Nejenže krásně zpívá, Lily Allen dokonce krásně i vypadá. Čtěte dále a dozvíte se víc!
Zpěvačka Lily Allen při svém reklamním focení

Sexy Lily Allen miluje hudbu

Lily Allen jakoby se zjevila z čistého nebe a během pár chvil se stala jednou z nejoblíbenějších zpěvaček vůbec. Přitom je to obyčejná holka, která nemá ráda školu, zato miluje hudbu. Na žádný hudební nástroj sice nehraje, ale jeden skvěle naladěný má ve svém hlase. Získala si miliony fanoušků, kteří jsou jí stále věrní.

Co o sobě říká Lily Allen?

Odmalička věděla, že nebude sedět v kanceláři, zvedat telefony a vařit šéfovi kafíčko. Nebyla si přesně jistá, co bude dělat, každopádně se svou současnou situací je nadmíru spokojená – zřejmě už svého cíle dosáhla.

Škola není důležitá

Lily školu odjakživa nesnášela. Snažila se udělat všechno proto, jen aby nemusela sedět ve škole. Několikrát ji z různých škol vyhodili, ale Lily si z toho nic nedělala. Vlastně to byl její záměr. Přiznala se, že místo vyučovacích hodin svůj čas trávila v různých hudebních klubech.

Hudba a Lily Allen

Lily je interpretkou, která tvoří absolutně výjimečnou hudbu, která není s ničím srovnatelná. Zakládá si na tom, že má svůj vlastní styl, který musí být naprosto jedinečný. To se jí také daří. Mezi její oblíbené hudební styly patří například reggae, punk, hip hop nebo jungle.

Lily Allen – krásná a nadaná

Lily díky svému hudebnímu nadání sklízí poklony od těch nejpřísnějších hudebních kritiků. Její klipy patří mezi nejstahovanější, jsou totiž zábavné a navíc, Lily je velmi osobitá a její tvorbu doplňuje skvělý vzhled i vkus.

 

Krásná ošklivka Katka

Další sexy kráska - Vlaďka Erbová

Katarína Knechtová - zpěvačka skupiny PEHA

America Ferrera alias ošklivka Betty

Kateřina Kristelová a fotky pro Playboy

Neustále šokující Hana Mašlíková

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 2 Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

Umění nebo perverze – kde je hranice?
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies