Čištění interiéru vozu – jak na to?

Jak lze snadno, rychle a levně vyčistit interiér vozu? Nechte se inspirovat našimi tipy a triky a během chvilky bude interiér vašeho auta vypadat opět jako nový. Více se dočtete v našem článku.
Osobní automobil značky Audi Q7 a pohled na vnitřní interiér

Čištění sedadel a potahů vašeho vozu

Máte potahy či sedadla vašeho vozu špinavé a chcete je vyčistit? Potahy z auta jdou snadno vyjmout a vyprat na šetrný program (30°C) v pračce, ale co se sedadly? Ty se nám bohužel do pračky nevejdou a je potřeba je vyčistit ručně. Kožené sedadla nepotřebují poměrně žádnou údržbu, čas od času je stačí naimpregnovat či letmo obetřít hadříkem. U klasických sedadel potažených různým druhem textilií je to poněkud horší.

Vhodné prostředky k čištění sedadel

Pokud máte na sedadlech různé skvrny a chtěli byste se jich zbavit, máme pro vás tip. Jako dobrý prostředek na vyčištění skvrn pro světlé sedadla se nám osvědčil suchý čistič koberců, pozor na tmavých sedadlech by mohl tento čistič zanechat skvrny (prášek nasypete na sedadla a trochu jej zapravte do sedadel, aby mohl prášek účinně působit, po chvíli stačí vysavačem prášek vysát a je hotovo). Na tmavé sedadla se hodí speciální pěnové čističe. Ve speciálních obchodech s autodoplňky lze zakoupit mnoho druhů speciálních čističů sedadel.

Čištění interiéru vozu - nezapomeňte na koberce

Koberce v autě jsou na údržbu také náročné – teď nemluvíme o gumových kobercích do auta (ty stačí pouze obetřít), především v zimním blátivém období, je potřeba koberce pravidelně čistit, aby se v nich zbytečně neusazoval prach a také různé nečistoty. Na čistění koberců v autě se hodí také pěnové čističe, které lze zakoupit ve speciálníck obchodech s autodoplňky.

Rubrika Automoto Vám nabízí:

Těšte se na nový Lexus LF-A Roadster

Ferrari F430 Spider BIO Fuel

Chevrolet Corvette ZR1 - nový, lepší, výkonější

Lepší a prostornější Audi A3 Sportback

Mitsubishi Eclipse - sportovní vůz

Maybach Exelero - je libo 700 koní pod kapotou?

Audi R8, další člen početné rodiny

Volvo C30, auto stvořené pro Jamese Bonda

BMW M6 Convertible

Mitshubishi Lancer Evo IX

Maseti MC12

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 1 Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

Christina Aguilera ft. Cher aneb Hříšný tanec 3
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies